| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() G.Saray 2. Baþkaný Ergun Gürsoy, Denizli maçý öncesi medya mensuplarýna iftar yemeði verirken "Bu seyirciye 50 bin kiþilik stat yapmaya gerek yok" dedi. Gürsoy, lider takýmýn tribünlerinde büyük boþluklarýn bulunduðunu vurgulayýp þöyle konuþtu: "Bu seyirciye 50 bin kiþilik stat yapmaya hiç gerek yok. Seyirci maça gelmeyerek de bir rekor kýrdý. Sezon baþýndan beri böyle. Taraftar gelmediðine göre, yeni stadýn anlamý yok."
2 BASKANINIZ BILE SIZI ADAMDAN SAYMIYOR BE SIZDE DAHA CIMBOM DIYIN HAHAHAHAHAHA BEN HERZAMAN DIYORUM CIMBOMDAN ADAM CIKMAZ DIYE ALIN BIR KANIT DAHA HAHAH |
|
|||
![]() das nächste Mal bitte die Ergebnisse mit angeben ;-)
|
|
|||
![]() ve bz futbolcu kitap yazdiginda, orasi mutlaka yazilmamasini, kendi yaptiklarindan utanc duyan!bir kulübün taraftarisin! Sen ne konusuyorsun burda???
Ergun Gürsoy bunu demis! Evet demis! Ama kulüp Ergun Gürsoyun degil, galatasaraylilarin! haddini bil! Rezillik sende ve yazdiklarinda!! |
|
|||
![]() bakiyorumda dogrular artik sizi agressiv yapmaya bile baslamis eziklik virus gibi yayilmis hertarafiniza:-))dahada beter olursunuz insallah
dogrulari neden kabullenemiyorsun? liderlikte artik gitti vah vah ne olacak su 6.sarayin hali vah vah? düsündükce sevincden ziplayisim geliyor mahahaahahahahhaahha nerden nereye ne so ist leben ne oldum degil ne olacam!!! |
|
||||
![]() gürsoy ist nicht cim bom.und cim bom nicht gürsoy. aber wenigstens lässt der vorstand von galatasaray seine spieler nicht verprügeln. hatirlatiyim bir kac yil önce......... rüstü in seinem jeep und wer war auftraggeber..? richitg!büyük baskan yildirim. mafya babasi yildirim ! biz her zaman ne dedik ne diyoruz ?? tarih gercekleri yazar !!
|