Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.06.2005, 19:38
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yahu, benim dediklerimi tekrar okuyunda.

...ondan sonra olaylari saptiriyormuyum, saptirmiyormuyum.. ondan sonra karar verin!

Ben Papagan gibi Arpca kelimeleri tekrar la demiyorum. Dua mekanizmasinda Arapca kelimeleri kullanmak MECBURIDIR!!!!

Anlamlarini tabikii bileceksin, yoksa biraz aptalca olur...

Daha genis aciklamaya gerek vearmi?
Alt 13.06.2005, 19:42
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Benim Delillerim...

Yüce Kur´an-i Kerim ve yüce Zat Hz. Rasullullah.. Sadece Kurana tabiyim ve büyü fal kelimelerini kullanmaya bile tenezzül etmeyiz!

Fakat burc konulari dogrudur... Neden bu kadar Burc kelimesine kin duyuyorsun güzel yaratik!?!??? Kuran´da Buruc Suresi yokmu? Ben mi cikardim ortaya??

Kal selametle....
Alt 13.06.2005, 19:50
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yunus derki:

"Yaratilani severiz yaratandan ötürü!"

Herkes kendi düsüncelerini yasar...Meine beste Freundin ist Zeugen Jehovas...Bin fast jeden Tag da...Falls du innerlich stark genug bist, kann dich niemand überzeugen, oder glaubst du etwa, dass die Erde immer bestehen bleibt und nach Harmageddon die Erde der Himmelreich wird??!??!
Herhangi bi zararlari yok! Sen asil Münafiklardan kork!
Alt 13.06.2005, 19:52
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Katiliyorum...

...yani o 4 Incilin Hz. Isa ile hic bi alakasi olmadigina!
Alt 13.06.2005, 19:59
Benutzerbild von xp0mpalanejatx
xp0mpalanejatx xp0mpalanejatx ist offline
Neuer Benutzer

Standard kuranda inek bakara suresi var diye

simdi sen inegemi tapican
yoksa örümcek süresi var diye örümcek agi fallarina mi bakican...
allah akil fikir ve koca versin sanada bu fal burc büyü islerinden kurtulasin..
amin
simdi bu duami melakeler anlamaz allahda türkce bilmiyor..o yüzden bir zahmet arapcaya cevir
huhihuahihuahhhhhhiiiahhh
Alt 13.06.2005, 20:01
Neuer Benutzer

Standard önce gusül almayi ögren

sonra kasarlanmis vücudunu yehovaya yutturursun belki...

huhihuahhaui
Alt 13.06.2005, 20:02
Neuer Benutzer

Standard yunusdami falci büyücü burccuydu yoksa

hani bilmedigimiz seyler varsa söylede ögrenelim..
senin burcuna baktim yakinda KILLI bir koca bulacan yükselen burcuda kiro..
huhhihazuauhauahuahahaer
Alt 13.06.2005, 20:14
Neuer Benutzer

Standard BURUC GALAKSILER SURESI

85:1 And olsun galaksiler sahibi göğe.
85:2 Söz verilen güne,
85:3 Ve tanığa da tanık olunana da and olsun.
85:4 Kanyon halkına yazıklar olsun.
85:5 Tutuşturulmuş ateşin-
85:6 Başında oturmuşlar,
85:7 Ve inananlara yaptıkları işkenceyi seyrediyorlar.
85:8 İnananlardan nefret ediyorlardı. Sadece, onlar Üstün ve Övgüye layık olan ALLAH"a inandıkları için...
85:9 Göklerin ve yerin yönetimi O"na aittir. Ve ALLAH her şeye Tanıktır.
85:10 İnanan erkeklere ve kadınlara zulüm ve işkencede bulunan ve daha sonra tevbe etmeyenler cehennem azabını hakketmişlerdir. Onlar için yakıcı bir azap vardır.
85:11 İnanan ve erdemli davrananlar ise içlerinden ırmaklar akan cennetleri hakketmişlerdir. Büyük başarı budur.
85:12 Doğrusu, Rabbinin yakalaması pek çetindir.
85:13 Başlatan ve tekrarlayan O"dur.
85:14 O Bağışlayandır, Sevendir.
85:15 Şanlı yönetimin sahibidir.
85:16 Dilediğini yapandır.
85:17 Orduların tarihinden haberin var mı?
85:18 Firavun"un, Semud"un?
85:19 İnkarcılar, kronik yalanlayıcılardır.
85:20 ALLAH onları arkalarından kuşatmıştır.
85:21 Gerçekten, o şanlı bir Kuran"dır.
85:22 Korunmuş bir ana levhadadır

"Buruc" kelimesi Burc"un çoğulu olup yıldız kümeleri, yani galaksiler demektir. Yıldızlara tapanların burçlara yakıştırdığı paranormal güçlere olan inanç, dünyanın birçok ülkesinde insanlar arasında hala taraftar bulmaktadır. Günlük astroloji falları en modern gazetelerde bile görülebilir. Astrolojiyi dinsel semboller ve öğretilerle karıştırarak saf insanları sömürenler, kendilerine inananları genel ifadelerle kandırmakta bir hayli başarılıdır. Astrolojiyi bir bilim diye sunanlara şöyle bir deneyi önerebilirsiniz: Doğum günleri hakkında bilgi sahibi olamayacakları 6 kişi seçmeli, onlara karakterleri ile ilgili beş-altı soru sorma imkanı verilmeli ve cevaplara dayanarak onların burçlarının, yani doğdukları ayların bilinmesi istenmeli. Her burç belli bir karakteri ve kaderi temsil ediyorsa, belli karakter ve kaderlerden kişilerin burçlarını bulmak da mümkün olmalıdır

evet benim cok sexy sakin atesli duygusal kiro gibi karakterim var bilin bakalim ben ne zaman dogmusum..yükselen dogum günüm ne zaman..
bilemiyorsaniz uydurmaci hulusi amcaniza sorun...uydursun birseyler...
huhhihuhuhahuhauhuhauha
Alt 13.06.2005, 20:16
Neuer Benutzer

Standard kurandaki yeminler......!!!!!!

kuran"da "and olsun" olarak çevirdiğimiz "yeminler" Kuran dilinde bazı gerçeklere dikkat çekmek amacıyla kullanılır. Tüm yemin ayetlerini "dikkatinizi ....."a çekerim" diye çevirmek mümkün. Yeminin halk arasındaki kullanışını temel alarak, Kuran"daki yeminlere eleştiri getiren inkarcılar, "Tanrı nasıl olur da yemin ediyor?" diye itirazlarda bulunabilmektedir. Tanrı"yı kendi arzularına göre biçimlendirdikleri bir kalıba oturtma hevesinde olanlar, Kuran"daki yeminleri dikkatle inceleseler o yeminlerin halk tarafından yapılan yeminlerden farklı bir fonksiyona sahip olduklarını göreceklerdi. Biz yemin edince Tanrı"yı sözümüze tanık tutarız; o kadar. Yeminle desteklemeye çalıştığımız tezimizin doğruluk derecesine göre, bu tanıklık lehimizde de aleyhimizde de olabilir. Bu nedenle, bizim Tanrı ismiyle yemin etmemizin herhangi bir kanıtlama değeri yoktur. Yeminlerimiz, muhatabımızı inandırmayı amaçlar; yalan söylüyorsak yalanımızı büyütür ve sorumluluğumuzu arttırır. Oysa, Kuran"daki yeminler, bizi inandırmak için değil, düşündürmek içindir. Tanrı yarattıklarıyla yemin edince, dikkatimizi doğadaki ayetlere, düzene ve sisteme çekerek rasyonel ve tutarlı düşünmeye teşvik eder. Kuran, doğayı yaratan ve idare eden Yaratıcı ile bu mesajı gönderen Tanrı arasında bir fark olmadığını ve doğa ayetleriyle kitabın ayetlerinin gerçeklik bakımından aynı olduğunu hatırlatır. Kendisiyle yemin edilerek dikkat çekilen nesneler ve olaylar, bu genel hatırlatmanın ötesinde, tartışılacak olan konuya veya teze zihinlerimizi hazırlayan estetik ve semantik tablolar sunarlar. Örneğin, yukarıdaki yeminler onluk ve ikili sayı sistemlerine dikkatimizi çekiyor olabilir mi? On gece 7:141 ayetindeki on geceye işaret olabilir mi? Dördüncü ayet ile 74:33 arasında bir anlam ilişkisi var mı? Bak: 56:75; 69:38; 70:40; 75:1,2; 77:1-7; 79:1-5; 81:15-19; 84:16; 85:1-3; 86:1,11-13; 90:1; 91:1-8; 92:1-4; 93:1-3; 95:1-4; 100:1-6; 103:2.
Alt 13.06.2005, 20:44
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Selam, Turceun saniyorum bir kadin ismi olmali, ya Arapca, ya Farsca bana onun anlamini aciklayabilirmisin Enis.

Tsk.
Antwort