| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ich hätte von Kenan Dogulu mehr erwartet. Der Song ist 08/15. Das beeindruckt absolut niemanden. Nach 2 Strophen wartet jeder darauf, dass der nächste Song anfängt.
Abgesehen davon, die Russen werden unter sich die Punkte teilen. Weissrussland, Moldawien, Ukraine, Litauen, Estland, Lettland und wie sie noch alle heissen. |
|
||||
|
||||
![]() mann mann mann... ich hatte richtig auf das Bombenlied von Kenen gewartet und dann kam nur "oraya buraya salla sekerim"... mann mann.
keske cakkidi yi kasetine eklememis olsaydi da simdi söyleseydi. Das Lied ist immer noch der Ohrwurm. Kenan sorry but you WILL fail ! |
|
||||
|
||||
![]() bisim dinimisde gadinin sesi namahreme duyurulmaz biliyosun.
gadinlarimizi harama tesvik etme dsl´li cennette sarki söyleyemezler öbür tarafta sonra. ´bol bol tevbe et dindar kardesim, seriyat gelecek, garga sesli koservetür egitimsiz türkü cigiranlar susturulcek, notalarda küfür etmekten gurtulcek. eline diline beline sahip ol ebene dedene bay-bay de, sarkicilar sana sefaat etsin hüü dost fii emanillah... |
|
||||
|
||||
![]() mevlüd ve ilahi söylemesini ögretebilirim sana, bana a-mail yaz, aysenisahoca-islami-koservetürüne kayidini yap.
ebene dedene bay-bay de sonra bize gel hüüü dost fiii emanillah... |
|
||||
|
||||
![]() klasik bir cevap olacak hem müziklerde hem sözlerde kendime ait bir cizginin olusmasi cabasindayim. Fantazi veya arabesk olmadigini söyleyebilirim. aslinda ne olmadigini söylemek kolayda herhangi bir formata koymakta zorlaniyorum. yinede pop müzik katagaorsine sayabiliriz.
birde sarkilarin aslinda kendine göre karaterleri oluyor ve onu yakalamak cok önemli. bazilarinda elektro gitar mecburiyet gibidir bazilarinda ud ya da piyano uygundur. aslinda aradigimda biraz böyle bir sey. yani hazir kalipta degil de bu isi severek ve paylasarak yapabilecek insanlarla kontak kurmak istiyorum. bu arada AyseNisaHoca"ya geyiginden dolayi tesekkür ediyorum. umarim daha mantikli seylerde yazarsin |
|
||||
|
||||
![]() kenan dogulu arkadasimiz birinci olursa ben adimi degistiririm. O ne ses yahu bircik kulagimi yirtti nerdeyse. Sagir olursam ondan biline. Neyse yinede oylar kenan abiye
|
|
||||
|
||||
![]() Hallo leute ich habe eine neue seite endeckt!!
Da könnt ihr mp3 ( albums ) runterladen... da erwarte ich euch! Slm arkadaslar yeni bir sayfa buldum Oradan mp3 (yeni albümler) indire bilirsiniz.. Bekliyorum! |
|
||||
|
||||
![]() ist doch nicht schlecht das lied, ist ein richtiger ohrwurm find ich
|
|
|||
|
|||
![]() was für ein sarkasmus, selten so gelacht, danke für das posting
![]() |