| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Besiktas
Sevilla (Ispanya) Bolton Wanderers (Ingiltere) Zenit (Rusya) Victoria Guimaraes (Portekiz) Zuhause gegen Sevilla und Zenit Auswärts gegen Bolton und Viktoria |
|
|||
![]() A GRUBU
Monaco Slavia Prag Hamburg CSKA Sofya Viking B GRUBU L. Moskova Espanyol Palermo Brondby Maccabi Petah Tikva C GRUBU Hertha Berlin Lens Sampdoria Steau Bükreþ Halmstat D GRUBU AZ Alkmaar Middlesbrough Grasshoppers Litex E GRUBU Roma Basel Kýzýlyýldýz Strasbourg Tromso F GRUBU CSKA Moskova (Son Þampiyon) Marsilya Heerenveen Levski Sofya Dinamo Bükreþ G GRUBU Stuttgart PAOK Shaktar Donetsk Rannes Rapid Bükreþ H GRUBU Beþiktaþ Sevilla (Ýspanya) Bolton Wanderers (Ýngiltere) Zenit (Rusya) Victoria Guimaraes (Portekiz) |
|
|||
![]() yuh be!
|
|
|||
![]() 20 Ekim:
Beþiktaþ - Bolton W. 3 Kasým: Sevillla - Beþiktaþ 1 Aralýk: Beþiktaþ - Zenit 14 Aralýk: Vitoria Guimares - Beþiktaþ Beþiktaþ 3. haftayý maç yapmadan geçecek. Bolton ve Zenit maclari Istanbul"da olmasi iyi. Sevilla ve Guimares deplasmanlari fena degil. Hayirli olsun.... |
|
||||
![]() Sevgili Kardeslerim,
biliyorsunuz, benim buraya cok zamandan beri yazi yazmadigimi. Nedeni ise, kimse olumlu birsey aktarmiyor, ciddi konularda bile olay geyige dönüyor. Önemli degil aslinda geyik, birbirini kizdirmak, bu isin tadi tuzu. Ama olay öyle bir boyuta geldi ki, birbirimizin kirmak icin, her gün bir kivilcim bekler hale geldik. Daha da tirmanarak bu is karsilikli küfürlesmeye kadar gidiyor. Nedeni ise bir kac kendini bilmez sözde taraftar, aile terbiyesini almamis, türklügünü unutmuscasina tuttugu takimi sanirim "Din" olarak gördügünü ve ona bir laf söyleyene her türlü hakaret edebilecegini sanmaktir. Böyle bir yaratik (Nikolasanelka39) benim GB ye girip, ölmüs Anneme sövebiliyor. Bu nasil bir psikolojidir anlayamadim. Bir insani bu tür faaliyete yönelten acaba ne olabilir ki. Böyle birseyi yapma sebebi anca benden intikam almak istemis olusudur. Ama buranin müdavimleri bilirler, ben cok uzun zamandan beri buraya post atmiyorum. Öyle GB"lere girip PC-Teröristligi de yapmam. Bu yaratik muhtemelen yine buralarda baska bir nick"le dolasiyordur. Sanmasin ona ayni karsiligi verecegimi. Bizim en az kendi Anamiza gösterdigimiz saygiyi herkesin Anasina gösterdigimiz ortadadir. Muhtemelen de kapatmistir GB yi. Henüz arastirma asamasindayim, cok ama cok dikkat etsin kendisine. Bu türlü olay yanina kalmayacaktir elbet. Saygilarimla |