| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Ve ileyhi turceun.....
Eeeeee anladinmi ne anlama geldigini... yada baskasi anladimi... wohl kaum.... manasini yazmayacagim..... nbede olsa rararalar yada diger Arapca Harfler kurtariyor ve DIn kolik yapiyor..... Yazik yaaaaa... o kadar yazikki.... demekki HZ. Musa yada HZ Isa... der sogar Wein getrunken hat... Allahi tanimamis..... Eigentlich müsstest du das besser wissen als die meitsen möchte gern Moslems..... Artik birakin bunlarida DINI anladiginiz dilden okuyunki aydin olasiniz..... Asil sistem ne kabul etmez biliyormusun.... Sistem CEHALETI ve mantigin disindakileri kabul etzmez.... Eger bir seyi anlamadigin dilde okuyor ve onu DIN yayiyorsan o halde akilda problemin var demektir..... DIN ilk önce akla hitap eder.... |
|
|||
![]() Anlamadigin bir dil bence zerre kadar DINI bana anlatamaz.....
Haaa Arapcayi anliyorsan... Amenna.... belkide en güzelide odur... Ama anlamiyorsan... o halde sende Allah yada Müslümanlik kelimelerini agzinda sakiz haline getirip... yanmi bir Fatihayi ANLAMADIGI halde agzinda sakiz yapmak düpedüz CEHALETTIR.... Bu benim görüsüm üzerine almani istemem.... ![]() Bu cercevede sevgili üstadimiz Atatürkün, bence Universell bir aciklamasi var "Neden ben bu kadar yýllýk bir yükseköðrenim gördükten, uygar yaþamý ve toplumu inceledikten ve özgürlüðü elde etmek için hayatýmý ve yýllarýmý harcadýktan sonra cahillerin seviyesine ineyim. Onlarý kendi seviyeme çýkarýrým. Ben onlara deðil onlar bana benzesin." Evet neden ben neden DINI anladigin dilden ögrenmiyeyimde, kendimi kara Hocalarin eline vereyim........... anladigim dilden okurum anlarim hayatima uygularim |
|
|||
![]() ohne Text
|