| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() nefsine sahib cikamiyor demokrasilerdede ayri görüsler vardir meclislerde atisirlar anlasamazlar
kominizimdede aynen öyledir yani bazilari ben senden daha iyi biliyorum ben senden daha iyi yaparim havalarina giriyorlar Bizim Meseblerin hic biri birbirine düsman olmamistir hepimiz Ayni Kurana ayni Sünnete inaniriz isin püf noktasi sadece dedigim gibi nefis kavgasidir en iyisini en güzelini yapip millete hava atma hevesindeler |
|
|||
![]() sen ancak bir MÜRIDSIN... yani DIN azmanisin...
Insanlar katinda zerre jadar degeri olmayan insanlar gurubuna aitsin ve Allah katindada kesin cezan vardir.. cünkü FITNE yarattigin icin.... Su haline bak.... kin ve nefretle dolusun ve birde kalkip Allahin Jandarmaligini yapiyorsun.... kim sana bu Hakki verdi ??? heeeee Dediklerini tümüyle sana iaaaade ediyorum.... dediklerin ancak sizlere yakisir... gidin havada ucan Hocaniza kulluk edin.... |
|
||||
![]() Yani ABD nin Avrupanin Müsliman ülkelerine yaptiklarini Müslimanlar onlara yapsaydi dünyayi koparirdilar.
Yeterki Islami kötüle Sosyal Demokratlar Insan haklarini savunanlar herzaman arkanda olacaklardir. ABD hitleri yok ettigi icin ikide bir oraya buraya saldirma görevini üstlenmis. ABD nin hic bir zaman Diktatörlerlen sorunu olmamistiki. Tam tersine AGa düzeni gibi önce beslemis Eschkiyayi sonrada ona Eschkiya demistir. Yani perde arkasinda namussuzluklar yapiliyor Guantanomo denen hapishane KZ lerden ne farki varki. Daha o binalarin kimin gercekten vurdugu ortada deyil millet suclu ariyor. Abugrebpe nedemeli Bosnadaki Sirtp vahsetini andiriyor. Bir insan suc islese bile ona iskencemi yapmak lazim. Demokrasi dedikleri bir canavardan ibaret deyildir. Israil ingiltere TC abd avrupa birer diktatör sistemlen yönetilen sistemlerdir. ABD bunu yapiyor diye sucu abd ye atiyorlar demokrasinin sucu yok diyorlar. Peki avrupa ülkelerinin Irakta Afganistanda ne isleri var. Dünyada düzen saglamak istiyorlarsa neden Kominist Koreye saldirmiyorlar. Bu isin altinda ezilecekler bizler Düsmanimizi taniyor ve asla ve asla yenilmiyecegiz. Afganistanda sovyetler nasil hüzrana ugradiysa Irakta batida hüzrana ugruyacaktirlar. Hani zehirli gazlar hani atom silahlari vardi Irakta ayaginda ayakkabi olmuyan bir orduylan savasmak kolay. Senelerce ambargo koyup milyonlarca insani öldürmek kolay ama bir iki coni köpeyi öldümü dünyayi yaygaraya vurmak okadar kolay olmamasi lazim. Merak etme coni kendi sonunu sende kendin hazirladin. |