| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Kazandiniz
Tebrikler Ağlayan Kargalar . .. sahanızın kapanmasına Aziz Yıldırım Başkanın neden oldugunuz söylediniz. Futbolcunuz teknik direktöre tekme tokat girişti ...ceza almaması için elinizden geleni yaptınız . bu da yetmedi.. Okan Buruk suçsuzdur teknik adam dayağı hakketmiştir bile demeye getirdiniz. Tahkim kuruluna baskı yapıp medyada 2 gözü 2 çeşme ağlayıp saha kapama cezanızı iptal ettirdiniz. bütün Futbol federasyonu ve tahkim sizin adınıza sanki BJK yönetim kurulu gibi çalışırken bile yetinmediniz. terbiyesizce maçtan bir gün önce olağanüstü kurulu toplayıp " BJK üzerine oyunlar oynanıyor gibi bebeklerin bile güldüğü bir karar alıp utanmadan bunu medyada açıkladınız . Sahanızda adam öldürüldü , rakip takımın futbolcusu dövüldü , rakip takımın antrönörü dövüldü , sahaya şişler atıldı ... bütün bunlardan sonra bile Türkiyede örnek takım BJK tel örgüleri kaldırdı dediniz . Taraftarımız örnek taraftar dediniz. Her canınız sıkıldığında Fenerbahçenin önüne geçilemeycek yükselişini kıskandınız ve hiç bir şey yapamayacağınızı anladıkça çirkef taraftarınıza emir vererek Aziz Yıldırıma küfür ettirttiniz. Türkiyedeki 3 büyüklerin enküçüğü olduğunuzu bile bile kendinizi hep en büyük zannettiniz. Futboldan zerre kadar anlamayan teknik direktörünüze Utanmadan , başına gelecekleri düşünmeden tartmadan ,bilmeden medyada Fenerbahceyi nerede oynarsak yeneriz garantisi verdirdiniz. Bütün bunlar bir kenara 90. dakikada sans eseri Fenerbahceye bir gol attığınızda kendi sahanızda Fenerbahçe ile beraberliğe bütün tarftarlarınız futbolcularınızı ve başkanınız bile çıldırdı sevinçten kendini kaybetti. bunu yaparak zaten ne kadar küçük bir takım olduğunuzu cümle aleme gösterdiniz. Bütün bu cambazlıkları dansözlükleri , yaptınız .. kendinizi birşey sandınız . dün adam öldürülen stadınızda sizler bir adet Kapak kazandınız. Kapağı teslim eden isim 90+3 te Tuncay Şanlı idi. 2005 yılının en iyi , ve en anlamlı kapağı sizlerin oldu . Dün akşamdan ders çıkarın siz siz olun boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın .. siz siz olun haddinizi bilin ... Siz şimdi Futbol Federasyonuna gidin .. orda oturan başkan bozuntusunu yanınıza alın .. maçın videosunu beraber seyredin .... bütün maç edilen küfürleri ve Tuncay Şanlının son saniye kapağından sonra sahaya atılan yabancı maddeleri defterinize not edin .. ve sahanızın kaç maç kapatılması gerektiğine beraber karar verin . Hadi bakim.... Kargalar sizi.. hadi.... |
|
||||
![]() Bir çift lafım var.
Bir: Anelka"ya Senin yaptığın çok ayıp. İnsan din kardeşine yapar mı bunu? Niye ahmed hassan ve koray avcı kardeşim. rezil edeceksen bari kileberson veya pancu falan bunları seçsene. Hele penaltıtan önce iki emziktaşlıyı kafa kafaya tokuşturman ayıp ki ne ayıp. bide korayın 2 metre gerisinden gelip silindir gibi ezip geçmen valla yakışmadı. insan olan yapmaz bunu. iki: Takıma Sizin yaptığınız daha büyük ayıp. Dur ya adamlar bi sevinsin. Yok daha emziği ağızlarına atmadan elinden aldınız eziklerin. 2 dk. sevindirmediniz garibanları. Bu mudur insanlık. |
|
||||
![]() İnönüde Tüp Patladı. Bütün Ezikler Yasta!!!! ağlaya ağlaya gözleri şişti.
Şu emziktaş çok komik bir takım. Hafta boyu ağlayıp durdu "bana emzik, bana emzik " diye . Emziğini de Anelka ve Tuncay verdi. İlahi adalet buna denir. Her tür pisliği yaparak kazandıkları son dakika golünün acısı ancak bir son dakika golüyle çıkardı. Anelka"yı ve Tuncay"ı alınlarından öpüyorum. Daum için de sonuna kadar destek diyorum. Kirli medyayı Daum"u yedirmeyeceğiz. |
|
||||
![]() diye ...
emzik lazım bunlara emziiiiiikkkkkkk!!!! bunlar başka türlü susmazlar. Fenerbahçem emziği verdi ağızlarına Ben hiç istememiştim sahalarının kapanmasını.30 bin bjk linin önünde çok pis yendik.ağladılar verdik mamalarını bu mac aydada oynansa koyacaktik bu tupcu bebelere. simdi tahkime agit yaksinlar, Bizden kinalar bedava yaksinlar herbiryerlerine Tuncay Şanlı hastayım sana, nasılda bi hareketle susturdun o kadar kargayı kadikoy panteri inonunun kopegi oldu. nerde o formalar nerde o havalar, nerde o kargalar, hepsinin agzinin payi kokune kadar verilmistir, helal olsun Fenerbahce. Rıza Efendi gitmemiş mi daha? bunlarda bi galibiyet serisi yakalasa bizde capon bayrağı açacaz ama adamların seri galibiyeti yok, her hafta başka bi takım koyuyo japon bayraklarinin sopalari bi tarafiniza girdiginde neler hissettiniz ey carsi"nin evlatlari??? kanadi hemde oyle bi kanadiki inonu stadyumu helikopterden bakinca japon bayragi goruntusu verdi!! işte adamı böyle sahasında seyircisinin önünde madara ederler susun sınıfınızı bilin aglayın aglayın belki meme veren olur size KADIKÖYE GELENE EMZİK BEDAVA |
|
||||
![]() maci inönüde 31 bjkli (bunlarin bir kismi büyük takim taraftari olamaz) önünde oynamamiz daha iyi olur demistim.
cünkü 31 bin bjkliyi (bunlarin bir kismi insan olamaz) aglatarak evlerine göndermek zevk olacak dedi. veeeeeee zevk oldu |
|
|||
![]() ohne Text
|