| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu chp türkiyenin zenginlesmesini hazmedemiyor. istiyorki hala 50 kurus icin imf'den dilensin. sanki 1000 tl cok paraymis gibi konusuyorsunuz. türkiyede herkesin elinde 2000 tl'lik iphonelar dolasiyor. siz almanyadaki fakir gurbetci olarak bunu anlayamazsiniz.
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sefil , ne mal adamsin sen lan gerizekali hödük secimler yaklasiyor yine sana koyacaklar ![]() sefillligi birak tam gerizekalisin sen |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Was ist das ??? Ein Sportartikelhersteller hat mit einer Waschanleitung einen Shitstorm entfacht. "Gib dieses Trikot deiner Frau. Es ist ihr Job", hatte die Firma auf die Hemden gedruckt. http://www.spiegel.de/panorama/gesel...a-1022457.html ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Garbin afakani sarmissa celik zirhli duvar
Benim de iman dolu bir gögsüm var... ![]() "...Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi? İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de. Eğer varsa, Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemâl'e versin." Mehmet Âkif ERSOY |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Aciz oldugun biliyorum da ama bu kadarina pes dogru dedirtme adama.. Evet bu sözler Mehmet Akif Ersoy'un! Lami, cimi yok! Bu böyle! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
her haliyle asil bir liderdi yanlış hatırlamıyorsam bursa merinos fabrikasında çekilmiştir. 1937 sonları ya da 1938 başları olmali. dünyanın en karizmatik liderinin doğal halini ictenligini ,kiyafetini ,duru$unu yansıtan bir fotoğraf .. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kimse O'nu sevmek zorunda degil. Herkes tercihinde özgürdür, ama kimse de O'nun hakkini yemesin! ![]() [IMG |