| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() istiyorsak, gerek Besiktas, gerekse Galatasaray, cikabilecek cok iyi takimlara sevinmeli, cünkü eleme imakani simdi var.
Sonra cok kötü oluyor ![]() Hem dev denilen Chelsea, Juventus gibi takimlarla gayet iyi mücadele verdi takimlarimiz. Gencler ve Gaziantepte iyi takimlari saf disi biraktigina göre, cekinmemize hic bir neden yok! Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() elestiriden dolayi kendimi suclu hissediyorum !
ben sahsen hakan´in geri gelmesinden yana degildim . ama gel gör ki sapka düstü kel göründü misali burada hakan sükür hakkinda yaptigim olumsuz elestirilerden dolayi cimbomlulardan özür diliyorum. 6 macta 5 gol atan bir adam icin sadece SAYGI duyup onu alkisliyorum . dortmund´da ve dünkü macta formanin hakkini verenlerdendi . türk futbolu adina kendini altin harflerle yazdiran bu futbolcu icin saygi duyuyoruz . WE ARE PROUD TO HAVE THE BULL OF BOSPHORUS !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Türk takimlarindan sadece Galatasaray seribasiymis kura cekiminde, Besiktas, Genclerbirligi ve Antepi daha zorlu rakipler bekliyor.
hadi hayirlisi |
|
||||
|
||||
![]() Adanaspor - Ankaragücü 0-1
Gençlerbirliði - Ýstanbulspor 2-1 Bursaspor - Diyarbakýrspor 1-1 Gaziantepspor - Elazðýspor 3-1 Çaykur Rizespor - Samsunspor 0-0 Akçaabat Sebatspor - Beþiktaþ 1-2 Fenerbahçe - Denizlispor 3-1 Konyaspor - Malatyaspor 2-1 Galatasaray - Trabzonspor |
|
||||
|
||||
![]() konnte es leider nicht mehr sehen
|
|
||||
|
||||
![]() Seri basi olanlar :
GALATASARAY FC Barcelona - Ispanya Valencia - Ispanya (henüz tur atlamadi Maccabi ile maci var) Liverpool - Ingiltere AS Roma - Italya AC Parma - Italya Real Mallorca - Ispanya Panathinaikos - Yunanistan Girondins Bordeaux - Fransa Newcastle United - Ingiltere Olympique Marseille - Fransa Celtic - Iskocya Inter - Italya PSV - Hollanda Club Brugge - Belcika Rosenborg BK - Norvec Seri basi olmayanlar : BESIKTAS GENCLERBIRLIGI GAZIANTEPSPOR Spartak Moscow Villarreal Perugia Benfica AJ Auxerre FC Sochaux-Montbéliard Brøndby IF Levski Sofia FK Teplice - Cek Cumh. Vålerengen IF - Norvec Dnipro Dnipropetrovsk - Ukrayna Groclin Grodzisk - Polonya DVSC Debrecen - Macaristan Maccabi Tel Aviv - henüz Valencia ile bir eleme maci daha var Ayni ülkenin takimlari karsilasamayacaklar !!! |
|
||||
|
||||
![]() Adanaspor 1-2 Ankaragücü
Gençlerbirliði 3-1 Ýstanbulspor Bursaspor 0-1 Diyarbakýrspor Gaziantepspor 2-0 Elazðýspor Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor Akçaabat Sebatspor 0-2 Beþiktaþ Fenerbahçe 2-2 Denizlispor Konyaspor 2-1 Malatyaspor Galatasaray 3-1 Trabzonspor |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|