| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() O adam Allahin verdigi akli en derin noktalarina kadar kullanip yepyeni bir toplum yaratti....
Iste budur Allaha ibadet etmek... calismak deger üretmek Ibadettir... hemde ibadetlerin en büyügü.... bu cercevede Atamizin Salih Ameli lafala degil... taaa hayatin gercegidir |
|
|||
![]() noktaliyorum ve bunlarinbir tanesine uymayan Müslüman degildir dersem.. hepiniz sinifta kalirsiniz... hihi
|
|
|||
![]() eger anlamiyorsan o Türkcesi veya Almancasi daha hayirlidir
|
|
|||
![]() okuruz, anlariz ve hayatimiza uygulariz....
Alles andere geht mire am Arsch vorbei.... ich brauche keine Belehrung über Islam... ich weiss es ich habe es mehrmals gelesen |
|
|||
![]() das nur nebenbei
|
|
|||
![]() cünkü anlamadigi bir seyi okumasi ona fayda getirmezzzzzzzz
|
|
|||
![]() misin ???? zamanima bosa harcatma... israftir
|
|
|||
![]() oeyle bisey yazmaz tabii kitapta.
o degerli kitap tarih kitabi degildir, fal kitabida degildir. ama butun din kitaplari gibi onunda bir icerigi vardir, ama maalesef her zaman icin bikac kisi cikipta allahin adini ve dini kullanip kendi cikarlarinin pesine duserler veya oylelerine kanarlar. o kitap birlik icin yapilmistir, ilim ve bilimi daima desteklemistir. BIRLIGIN, yeniligin, insanligin, vatanseverligin ve reformlarin pesinde kosmak ve pesinde kosanlari desteklemek allah katindada yanlis degildir herhalde. bu beyni, akli fikri bosuna vermedidiye duesuenueyorum. maalesef su anda duenyada biraz geri kalmisiz ama bu durumu ayrimcilikla, kuran okumakla, bas oertue takmakla degil, beynimizi calistirmakla asabiliriz. ki dine hicbir zaman karsi degilim kendimi dindar kabul ediyorum, tabii gerisini ALLAH bilir. ama yabancilarin bizim uezrimize dedikleri gibi=biz birbirimizi desteklemek degil, birbirimizin ayaginin altina sabun koymayi severiz. bu yuezden ister 2 metre uzun basoertue takalim, isterse 10 metre sakal uzatalim, bu kafa bu zihniyet degismedikce maalesef bir yere gelemeyiz. saygilarimla |