Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.06.2005, 15:33
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard korkma yakinda kicinida verir :O=))

yunanlara avrupa birligine girmek icin hersey yapar senin valiler :O=)))
Alt 03.06.2005, 15:40
Neuer Benutzer

Standard Sigara icmiyor Yahudiye para.

Kazandirmiyorum senede 1400 Euro parami yahudi firmalarina hediye etmiyor ve sagligimada faydali seyler yaptigima inaniyorum.

Gazi Türk Peyniri gine yemiyorum Kocun mallarini almiyorum.

ADB Cep telefonlarinida almiyorum Simens Samsung telefonlari kullaniyorum motorola asla ve asla almiyacagim Nokia da.

En az senede 2000 bin Euro ya yakin parami yahudilere peskes cekmiyorum.

Müslimanlarin ürünlerini aliyor Müslimanlara savas acan firmalarin mallarini almiyorum.

Koc Holding saci örtülü bayanlari ise aliyormu bende onun mallarini alayim.

Sigarayi birak Malboro Zehirinden uzakdur o paraylan daha faydali seyler yapabilirsin Ey Müsliman.

1000 kisi bunu yapsa 1400 Euroya carpin bakalim karsimiza ne gibi bir hesap cikacak.

BOYKOT !
BİZ Marlboro, Coca Cola, Mc Donald"s, Nokia, Nestle, Danone, Ariel, Sara lee...."SIZ
YAPABİLİRİZ AMA ONLAR BİZİM PARAMIZ OLMADAN ASLA !
SUÇA ORTAK OLMA, AHİRETTE SUÇ ORTAĞI ÎLAN EDİLME...!

<a href="redirect.jsp?url=http://www.islamustundur.com/" target="_blank">http://www.islamustundur.com/</a>
Alt 03.06.2005, 15:43
Neuer Benutzer

Standard Bunlarin isi Müslimanlarlan

Gavurunda isi aynen öyle?
Alt 03.06.2005, 15:57
Neuer Benutzer

Standard EDELMAN"DAN KÜSTAHLIGI Ve Boykot

ABD"nin Ankara Büyükelçisi Edelman, "Bizim ilişkimize karşı, yanlış yönlendiren fikirler ve Amerikan şirketlerini boykot çağrıları, özellikle çirkin başlarını kaldırdıkları zaman ezilmelidirler" diyerek, demokratik tepkilere tahammülsüzlüğünü ortaya koydu.
İSTANBUL
ABD"nin Ankara Büyükelçisi Eric Edelman, ABD ile Türkiye"nin ticari ve ekonomik ilişkiler açısından hedeflere ulaşma konusunda başarıya ulaştığının söylenemeyeceğini belirterek, "Bizim ilişkimize karşı, yanlış yönlendiren fikirler ve Amerikan şirketlerini boykot çağrıları, özellikle çirkin başlarını kaldırdıkları zaman ezilmelidirler" diyerek, demokratik tepkilere tahammülsüzlüğünü ortaya koydu.
Büyükelçi Edelman, Türk-Amerikan İş Konseyi"nin 20. yılı dolayısıyla düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi"ndeki konferansın açılışında yaptığı konuşmada, toplantıya katılan eski ve yeni kongre üyelerine işaret ederek, bu kadar önemli üyenin burada bulunmasının gurur verici olduğunu söyledi. Kongre"nin Türkiye İnceleme Grubu üyelerinin Kuzey Kıbrıs"tan yeni döndüklerini hatırlatan Edelman, "Şunu bilmenizi istiyorum, Bush yönetimi BM Genel Sekreteri"nin Kıbrıs"ta çözüm için attığı adımları destekliyor" dedi.
Edelman, "Bizim ilişkimize karşı, yanlış yönlendiren fikirler ve Amerikan şirketlerini boykot çağrıları, özellikle çirkin başlarını kaldırdıkları zaman ezilmelidirler. Çünkü bunlar gerçekten çok büyük zarar veriyorlar. Ekonomik ilişkiyi geliştirmek için önümüzde büyük iş var" dedi.
Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Dr. Yılmaz Argüden de, Türkiye ile ABD arasında tarihe dayanan uzun ve ortak çıkarlarla örtüşen dostluk bulunduğunu ileri sürdü

<a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=11440" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=11440</a>
Alt 03.06.2005, 15:59
Neuer Benutzer

Standard almanyada 10 yasinda bir cocugun

senede kac yüzbin cocuk hamile kaliyor onuda biliyormusun
Alt 03.06.2005, 16:00
Neuer Benutzer

Standard hehehehe yazidi de Müsliman yaptilar o.T

ohne Text
Alt 03.06.2005, 16:10
eniskaya

Standard Eger yazilarimi dikkatli okuduysan,

benim TR Cumhuriyetine asina birisi oldugumu anlamis olaman lagzim...

Kaldiki bu insanlarin cogu hem medeniyet hemde devlet düsmanlari... kendilerini yari Allah zanneden kara kitleden.
Alt 03.06.2005, 16:21
Neuer Benutzer

Standard Türkcülük Türklere Birsey Getirmemistir

KÜRTCÜLÜK LAZCILIK ABAZACILIKTA KIMSEYE BIRSEY GETIREMEZ

Türkcü bir Milliyetcinin Yazisi?

İslamiyet Türkleri değil, Türkler İslamiyeti yüceltti. Biz İslam olmadan önce de büyüktük. Keramet İslamiyette olsaydı her Müslüman millet yükselirdi. Hele tarafımızdan birkaç kere tekrarlandığı gibi islamiyetten önce büyük devlet olan İran, İslam olduktan sonra bugünkü durumuna düşmezdi.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ONA CEVAB

YANI IRAN "DA USTUN IRKTI. HADI BAKALIM SAVASIN HANGI IRK USTUNDU BULUN O ZAMAN...GUNUMUZDE TURKIYE DAHIL HANGI TURK DEVLETI USTUN...?LAIKLIK ILE DIN DEVLETTEN UZAKLASTIRILDI ...HALA NEDEN DUNYA LIDERI DEGILIZ...?ESKIDEN OYLE IDIK FALAN.YUNANISTAN O ZAMAN ROMA"NIN MIRASCISI HADI YESIN BIZI...NIYE 16 MI NE TURK DEVLETI YIKILDI O ZAMAN ...OLAY BASIT. GOCEBELIK O ZAMANKI TURK MILLETINI ATILGAN VE CEVIK YAPMISTI. O ZAMNALAR DA SADECE SILAH KONUSTUGU ICIN TARIHIN BIR SAFHASINDA TURKLER BIRAZ ON PLANA CIKTI... INSANLIK TARIHINDEKI BIR ANLIK KESISME...SIMDI AKIL , BILIM CAGI O OZELLILER TUTMUYOR TABII...HANI USTUN OLAN TURK ULUSUNUN USTUNLUGU NEREDE...DINDEN KURTULDUK, TURKLUK ISE GENEL SIYASI CIZGI O...AMA RUSYA"DA BILE ARTIK " MAGAZAMIZDA TURK MALI SATILMIYOR " DEDIRTIYORUZ...ISLAM ISE INSALIGA ISIK TUTACAK GORUSLERINI HER ZAMAN SAVUNMUS, "BILIM, AHLAK,SIYASET ..." ILE ONU UYGULAYAN HUZUR BULMUSTUR...UYMAYAN ISE KENDINE YENI DUNYA GORUSLERI, ... ARAMAYA DEVAM EDECEKTIR!

<a href="redirect.jsp?url=http://www.islamustundur.com/irkcidinsiz.htm" target="_blank">http://www.islamustundur.com/irkcidinsiz.htm</a>
Alt 03.06.2005, 16:42
eniskaya

Standard was fßür einen anderen Grund hat es

deiner Meinung nach....

Lass mal die Farbe deines Gehirns hier erluten....

Hadi sen söyle bakalim... insan neden dünyada vardir...

Ben diyorumki deger üretmek icin... ya sen ne diyorsun.... ???
Alt 03.06.2005, 16:43
eniskaya

Standard Sayin Kara Cahil HOca ögrencisi

Anayasamizin hangi maddesinde yaziyor ????

Senin kara Hocan demis olabilir... ama takan yok..

kaynagin nerde ?????... yoksa Iftirani kanitlayamayacakmisin ????

Wie Erbährmlich
Antwort