| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() simdi bunu acacaklarmiymis ???
Komisch.. bizlerin bildigi bir kültür harikasi ve bir Müzedir... Ama senin Basbakan oldugunu unutmustum |
|
|||
![]() dan cok cok daha evveldir...
Ama iste bozukluk yaratma amaciniz bu kadar islekki, resmen iftiraya kadar varan aciklamalar yapiyorsunuz... AMA yersa |
|
||||
![]() böyle abuk zubuk lisans ile bizi rezil etme okimi? Hic olmaktansa ilk bana gönder, ben düzelteyim, sonra onlara gönderirsin.
... daha sonrada mutlaka beynini kontrol ettir, beynin tam anlamiyla sikismis cünkü , ay pardon - síkísmís yazacaktim ama ne yazdigim fark etmez sen zaten yine kendi bildigini okursun ![]() ![]() ... ve en son olarak kendine yeni takim elbise al, cünkü yakinda basbakan olacaksin, bunun icinde kültür merkezine dansimani tavisiye ederim, bayanlara nasil hitab edilir, nasil yemek yenilir, nasil iletisim kurulur, nasil mektub yazilir, iste bunlarin hepsini orada CRASH kursda ögretirler, pes etme, vardir herseyin cagresi ... tabiiki kafanda olan noksanligin tek ve tek sikismesinden ibaret degil, cok derin kuyulara su doldurman gerek, yaaaani Türk akademisyenler dernegine basini vur seeey bas vur, sana biraz egitim ve kurs verirseler basbakanliga engel hic kalmazzzzzzzzzz ... her artist gibi tabiiki sende ismini degistirmelisin, donsuzpalyaco tavsiye ederim, sana yakisir, nede olsa kis 6 ay sonra kapimiza dikilecek, kim don olmasini ister? |
|
||||
![]() adi üstünde: Cocuk
yani bir cocuk soyunsa ne olur, soyunmasa ne olur? Bunlara davul zurna calsa yine anlamazlar, beyinlerindeki cahillik zavalli cocuklarina yansiyor, iste buna üzülüyorum bende, onlarida cahil birakiyorlar |
|
||||
![]() juristisch/rechtlich verheiratet sind (staatlich) und zu dem noch zusätzlich einen weiteren Partner in der Moschee "heiraten", sprich Mehrehe.
Interessant auch: SUÇ UYDURMA Ýþlenmediðini bildiði bir suçu, yetkili makamlara iþlenmiþ gibi ihbar eden ya da iþlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruþturma yapýlmasýný saðlayacak biçimde uyduran kimseye 3 yýla kadar hapis cezasý verilecek. = das gilt auch für Verleumdungen und Beleidigungen ggü Frauen, wie z. B. sie als Prostituierte zu beschimpfen oder zu deklarieren. Wenn die Frau Zeugen für die Aussage hat, dann kann sehr wohl das Kämmerchen mit den Gittern auf einen warten... also Obacht vor dem, was ihr an Fäkelvokabular äußert... |
|
||||
![]() Atatürke küfür eden yahut yanlis tanitan insanlara alin size Atamizin cevabi:
"Büyük dinimiz çalýþmayanýn insanlýkla hiç alakasý olmadýðýný bildiriyor. Bazý kimseler modern olmayý kafir olmak sayýyorlar. Asýl küfür onlarýn bu zannýdýr. Bu yanlýþ tefsiri yapanlarýn maksadý Ýslamlarýn kafirlere esir olmasýný istemek deðil de nedir?" Atatürkü din düsmani olarak niteleyen yahut Atatürkün bati hayrani olanlara en iyi cevap. Her iki taraf da yaniliyor. |