| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() hec Intenette koca aranurmi ????
Ben sana dedum beni al diye... ama kafa yokki..... eeeee senda cek ist derduni...... ![]() Bin gemein dimi.... Selam ENis |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() hic yeni ve yakin cagda bir Müslüman uzmani varmi ????
Ben bunca yil Matematik okudum... ama nedense hic bir tane Müslüman ismine rastlamadim... Fransiz Ingiliz, Amerikan,Itanyan usw... yani hep Hiristiyan uzmanlarinin isimleri... hatta Cinli bile yok... Son yillarda Japon var... Bir Matematik terimi deki... bir Müslümanin ismi konulmus yada onun icadi olsun ???? Nur eine EINZIGE...... Immer das selbe mit euch... MÖCHTE GERN GÖTTER |
|
|||
![]() muhabbet... umarim zor gelmez
|
|
||||
![]() madem o kadar ilgi duyuyorsun bu konuya o zaman sen kendin de arastira bilirsin bu konu üzerine arsivlere gidip, osmanli defterlerini/dokümanlarini bir oku !
ayrica bir cok baska türk tarihcilerde var...Ilber Ortayli, fakat Ilber Bey baska diger konularda daga agirlikli yazilari var..mesella: Osmanlida Alman Nüfzu.. |
|
|||
![]() ini gasp etmisler und umgekenhrt...
Sen bir Kanuni Sultan Süleymanin zamanindaki Osmanli zaferlerine baksana bi.... adam resmen yarim dünyayi kendinin mali ilan etti... Eeeeee simdi neden AB seni sevsin yada seninle dost olsun..... sen zamaninda adamlari vurmus dagitmissin... dahlen onun cöküntüsü icerisindeler... Kaldiki Hiristiyanlar Müslümanligi tanimiyor diyorsun.. evet dogru... die Frage ist.. sen Hiristiyanligi ne kadar taniyorsun.. hele Islami ne kadar taniyorsun ???? Gecin bu gibi medyatik hava basmalari |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() yada Sünnetlerle usw...
Kuran yazi halinde duruyor.. ama anlayis ve baskis acisindan bakarsak.. ayni Hiristiyanlardan bir farkimiz yok... onlarda degistirmisler kitaplarini... bizlerde ilavelerleHadis Madis, Mezheplerle anasini bellemisiz Islam dininin.... Simdi ne diyeceksin... Orijinal kelimesi seni kurtaracak kelime olmasa gerek... Salih Ameli olan her insan kurtulacaktir.. DIN gözetmeksizin... zaten temelleri ayndir |