| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
![]() nasil ama :O)
adam "nur lach" deyip geciyor! halbuki ona yapilan onun baskalarina devamli yapmakta oldugu pisliklerin aynisi idi.. kendi basina gelince hosuna gitmiyor galiba :O) halen KURANDAN onun iddia ettigi "Allah DINSIZDIR..." [das nur nebenbei o.T. - eniskaya (28/05/2005 - 2:17)] AYETI göstermediya.. öyle olsun :O) KURANDAN baska kaynak kabul etmeyen o düsünce KURANDA olmayan IDDIALARI ortaya koyar ve KURANDA oldugu halde, kanitlari ÖRTBAZ edebilmek icin onlari sulandirma taktigi, ayetler sunulamasina ragmen ardindan hani ayet sorusunu baskasi ona yapinca morali bozuluyor.. :O) naber? ;O) |
|
||||
![]() kabiliyetin yok heralde...
1.Ben birisinin kurtulmasi icinmi birsey yazdim ? Ben sadece olan bir olayi yazdim. 2. Ben kendimi kurtardigimi dedimmi? kendi kendine teoriler kurmasan diyorum yani... VE 3. müslümanlik sifatla isimle olsaydi dünyada yaptirmadigin estetik kalmazdi ve en iyi müslüman ben olurdum.. Müslüman insanin ne ismi nede sifati önemlidir, tek önemli olan kalbidir... bak bu vesiyleyle sende yeni birsey ögrenmis oldun... PS: dedigin güzel dünya sadece bize güzel görünüyor, oysa ne cirkindir ki o.... |
|
||||
![]() udunmu? ALLAH katinda DIN ISLAMDIR!!! ben bunu söylüyorum cünkü KURANDA bu ayet geciyor!!!
SIMDI SENE VEYA ENIS "ALLAH DINSIZDIR" diyen AYETI GÖSTERIN!!! yahu bunu anlamak bu kadar zormu? :O) harbiden cok zor geliyorsa su makaleyi oku :O) ENISIN olayi sulandirma TAKTIGI!!! - xStudentxNRW (30/05/2005 - 01:02) |