| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yepyeni bir Mekale ila saat 20 ye kadar görsülerini yazacaksin ve kasrsilik olarakta ben görüslerimi yzacagim ve Forumda oylama yapacagiz....
bakalim seni destekleyenlermi cok cikacak yoksa beni destekleyenlermi ????? Varmisin .... adam gibi varmisin bir Oylamaya |
|
|||
![]() alirsin... ve DINI anlayis basligi altinda anlatirsin....
Bende DIN, devlet ve degismesi gereken anlayislari hususundaki yazima basladim bile... Saaat 20 de hepimiz buradayiz... Demokratik ve medeni sekilde oylama var |
|
|||
![]() DIN degildir.. ama insanlara faydali bir kavram....
Sen bu Forumda bana karsi düsünceleri karsilikli sekilde yazisip ve oylamaya varmisin ???? |
|
|||
![]() sen DINI düsüncelerini ve devlet sistemi düsüncelerini yzamayacak kadar aciszmisin ????
Ben aciz degilim.. ben karsilikli yazmaya ve Forumdaki arkadaslarin karar vermesine raziyim.... Sen niye razi gelmiyorsun ??? |
|
||||
![]() Milletin Bas Örtüsüne neden karisiyorsunuz.
Bir bas örtülü bayan neden devlet dayresinde calisamiyor yada neden okuyamiyor. Hani insanlarin kilik kiyafetine karizmazdiniz. Islamda laik lik yoktur kemalizimde demokraside. Osmanli zamaninda diyer deyisik dinden olanlarin kilik kiyafetine karisilmazdi. Sizlerse Müslimanim diye geciniyor sonrada baskalarina sapka giydirmeye calisiyorsunuz. |
|
||||
![]() demokrasiye karsiyim laik lige türklüge hertarafi acik olan orospulara Kuranda faiz kumar ickinin yasak olduguna dair herseyin yasaklanmasini istiyorum
senelerce yazdim okumadinki okuma kabiliyeti yokmu sende................ |
|
|||
![]() bunlari burada nalatir ve cözüm getirisin....
Yani begenmedigin seyleri yazarsin ve degikligin ne olmsai gerektiginide maddeler halinde, tam isabetli sekilde yazarsin.... Biz senin kafandaki DIN ve devlet sistemi ve Anayasa Hukuk anlayisini anlamk istiyoruz.. Karsiliginda senin yazina deginmeksizin, benim kisisel DIN ve devlet anlayisimi yazacagim.... ------------------------------ Sana bir Atasözü Eine Sache/Liebe/Erzählung/RELIGION/Staat die von einer Lüge lebt stirbt an der ersten Wahrheit!! Eger sen hakliysan... Allah seninledir... ve kesinlikle korkmana gerek yok |