| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() onlara hem bravo hemde ayip ettiniz diyorum
bravo: 1. mac sonrasi alkislariniz icin!! iste futbol budur.. Türkiye icin bir örnektiniz!! 2. Macta küfür etmediginiz icin!! 3. Sahaya yabanci madde atmadiginiz icin bunlar gercekten örnek tavirdir... gercekten sadece alkislamak gerekir bu olaylari.. yenildikleri haldeki davranislari ayip ettiniz: bu pankart olmasa ne güzel olurdu... "Riza iki ekmek bi süt" riza kapici oglu, okumamis birisi, fakir cocugu...bunlar gercektir.. bu yaziyi yazanlar belki cok az kisi ama gercekten üzüntülü bir durum vede bence bunlar fenerbahceye layik taraftarda degildir.. |
|
|||
![]() bu macin sevinci bize ait.. biz ciktik yendik... lütfen kendinize pay cikarmaya kalkmayin...
tüm besiktaslilari... kara kartallarimi öpüyorum vede tebrik ediyorum PS: rakip takimlar biz ciktik sahaya yendik feneri.. sizde cikin sizde yenin kendiniz sevinin.. baskalarinin yenmeleriyle övünmeyin |
|
||||
![]() Harika bir mac oynadiniz.
Ama malesef yenildiniz. Yenersiniz yenilirsiniz, böyle kalin! Ilk defa cok cok iyi mac oynadik ... 3 puani kaybettik ama iyi ve cesaretli oynamayi kazandik. al" Ne mutlu Fenerbahceliyim diyene |
|
|||
![]() olmus bitmis.... ama dedim ya bunu yapan kücük bir grup vede bende bu insanlarin bu camiaya layik olmadiklarini düsünüyorum
|
|
|||
![]() hat man diesen plakaten nur am anfang des spiels wohl geshene aber genau weiss ich es auch nicht
|
|
||||
![]() Gercekten cok takdir edilecek bir insan Riza Calimbay!
Kendisi mac sirasinda görmemis okumamis onu. Bir iki kendini bilmezin tavri olarak yorumladi ve bunu Fenerbahce camiasina yüklemedigini söyledi. Böyle tavirdan sonra gercekten bütün gercek Fenerbahce"lileri utandirdi. Af edersin Riza Calimbay! Büyüksün. al" |
|
|||
![]() ohne Text
|