| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Dün futbol atesi programinda derbi konusuldu biraz.
Fenerbahceli bir spor yazari (ismini maalesef bilmiyorum, basi kazinmis biriydi) aynen sunlari söyledi: "Fenerbahce bu maci cok ama cok rahat kazanacak. Ben sahsen fark bekliyorum. 2 yada 3 sifir olabilir." Birde Emre olmayacagi icin parmaksiz gececekmis. Fakat olaylar ve kirmizi kartlar bekliyormus Besiktasli oyuncular tarafindan. ![]() Haydaaa...tam unutalim derken yine aklimiza getirdi. Ne kadarda incinmis. Hadi Nobre dese neyse ![]() Yahu kardesim, bizim yerimiz belli. Daha asagiya inmeyiz, ha bir basamak yükselir, ha yükselmeyiz. Rahat bir durumdayken neden biz stressli olalim ki?! Oysa siz maci alirsaniz sampiyonlugu garantilemis gibi bir sey olacak. Stressli olan Fenerbahcedir, biz degil. Ilk yarida da mactan önce cok atip tutmustunuz. Yok kadro cok üstün, yok daha iyi oyun falan filan. Sonucu herkes gördü. Sinan Enginin dedigi gibi, derbilerin havasi ayridir. Hersey olabilir. Daum bazi Fenerli spor yazarlari gibi düsündügünü sanmiyorum ve o yüzden macin ilkinden cok daha cekismeli gececegini inaniyorum. |
|
|||
![]() Symkowiak daha yararli biri. Ben mesela cok begeniyorum bu oyuncuyu.
Helal Trabzona isimsiz birini aldilar ve cok iyi oynuyor! Anelka transfer olmadan ben insallah olur demistim, hatirliyorsundur. Anelka benim begendigim santrfor oyuncu tiplerinden. Ama henüz istenilen performansi gösteremedi. Die Frage ist doch nicht, wieso Enis darüber schreibt. Viel wichtiger ist die Frage, wieso Günes darüber redet. Er wurde bestimmt von irgendeinem deppen gefragt. Solange man komplexe in der TR hat, wird sich der Fussball nur gering weiterentwickeln. Anelka Fenerbahceye geldiginde ben sahsen sevindim. Ayni sekilde Symkowiak icin sonradan sevindim, cok iyi cikti diye. Böyle bir soruyu soranlarda kabahat!!! Biri forvet, biri orta saha. Zu was für einem Schluss will der Typ, der fragt, kommen bitte?! Einfach nur ein Hirny ![]() |
|
|||
![]() Das war cool!
So soll es immer sein. Untereinander machen sie das ja. Nur wird es zu selten gezeigt. Ilhanida özlemistik, onuda gördük ![]() |