| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() anladigi... yani BILDIGI dillen namaz kilmasi sarttir..... baks türlü namazi safsata olur
|
|
|||
![]() senin SIHIN kim.. bilemz bizimde hakkimiz...
Yoksa Hocanin isminden asaletinden utaniyormusun ???? |
|
|||
![]() kara Cahil ve dinden uzak kisidir....
Maymun bile o zaman namaz kilar.... sorunmu... bir iki Laga Luga... al sana namaz... ne söyledin ne söylemedin.. zaten anlamiyorsunki... also wpozu das ganze überhaupt |
|
|||
![]() ya Allah askina senden simdi ne olurki ???ß
|
|
|||
![]() o Arapcayi anladigi icin... anladigi ve orijinal dilinde kilar.... dogrusuda budur...
Ama ben Yasar Hoca kadar uzman degilim... ben Arapca bilmiyorum... o üyzden anladigim ve Ata dilim olan Türkceyle anliyor ve kiliyorum... Arapca bilmedigim icin... harfleri birbirine katma ila namaz bana tad vermiyor... remsen beni itiyor... cünkü anlamiyorum... ve resmen Allahi kandirmaya calismis oluyorum... O yüzden ben namazi anladigim dilde kilarim... Muhammedin Allahi bunlari anlar... sen merak etme... senin Allahin anlamayabilir... weil es Ihn nicht gibt |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() senin sahabenin yaptiklari önemli degil... onlar zeten Kuran gelmedende ayni seyleri yapiyorlardi...
|
|
|||
![]() olan ve kendini Allah zanneden Seytanin en büyük yardimcilari.... iste bunlar kara Hocalardir... cünkü Seytan onlarin kalplerini karartmis... onlardana rtik adam olmaz daha
|
|
|||
![]() yüksek ???
Kariyerini yazarmisin bize ?? |
|
|||
![]() kim kime git disarida ciplak gez diyor ?????
Vallahi sizler kafada catlaksiniz |