| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() 2 Punkte, weil du die Tordifferenz richtig getippt hast.
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() cimbomun bayanlar basketbol takimi 2. lige düsdügü gibi , erkeklerde onlara özenip ayni basariyi elde etmek istiyorlar...
bu basariyi insallah en kis zamanda futbol takimlarinada yansitirlar... muahahahaha, yaw cimbom olmasa ben kimle dalga gecerdim ![]() cimbom-fenerbahce 60:91>>>>bugüünki basketbol macinin sonucu... iyiki dogdun cimbom .. reziler ey hahaha |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Ich habe schon einen extrem gehässigen Beitrag verfasst, der dann - vaybee sei dank! - abgeschmiert ist!
Was du für einer bist, brauch ich eigtl. nicht mehr kommentieren. Du darfst deinen Tränen freien lauf lassen. muhahahhahahhahahhahahhaha |
|
||||
![]() BURASI FUTBOL FORUMU !!!!
Basketbol Forumu da var!!! Ama mac icin ... ne oldugunu herkes umarim atv"nin naklen macinda gördü. Futbol stadindan ultraSabanlarini Basketbol Salonlarina getirirlerse böyle olur. Ayip ya ... kendi takimlarini resmen küme düsürecekler! Akil mantik yokmu bunlarda? Olaylar kizismadikca 6alata gayet iyi direniyordu ... ama olaylari cikartip 6alatayi resmen cökerttiler... Son maclarina kaldi ... Banvit-6alata ... kim kazanirsa ... 6S yenilirses ... 2. Lig Not Basketbol FIBA Final Four Istanbul Abdi Ipekcide olacak. ULEB"de Efes Panathinaikosu yenerse ... onlar da finallere kaliyor. Hem Efes"e hemde Fenerbahce"mize basarilar ... al" |
|
||||
![]() FB-Sakarya macinda 6-0 tutturmustum ... cok zor bir ihtimal oldugu icin biraz fazla puan alamazmiydim yani hehehhehheehehhe ;-)
Oder wenn 6S morgen gegen ihre Schwesternmannschaft 12-0 gewinnen wird... sollt ich dann allein für das Spiel 12 Punkte bekommen. *fg* al" |