| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Allahin manyaklarida DIN adina savasa cikarsalar böyle olur iste....
Yalvarsinlar Allahlarina onlara yardim etsin.... Muhammedin Allahi yardim etmez... ancak HAKLI olana eder.... |
|
|||
![]() aber auch nur dann.... wenn man es Objektiv wiedergibt..... das ist RELIGION IN BEST FORM...... nur wie es in Tefsir steht... also die Universelle bzw. Zeitlose Deutung....
Alles andere ist SAFSATA |
|
|||
![]() Politik nicht Voll....
Isinize gelsede gelmesede Dünya Demokratiklesmede sürecine girdi bile... bugün Kuveitte bile kadinlara secme ve secilme HAKKI verildi..... Wurde auch ZEIT..... bu ne ya.... karilar nur SEX SKLAVEN..... BU DINSE..... CÖPE ATIN.... Kadinlari assagilamak kesinlikle Islam DININE aykiridir... ama Mürid DINDE mevcuttur... yani KARA HOCA DININDE |
|
||||
![]() selam,
yahu burda yaza yaza kanser oldum. kardesler, ben irkciliga karsiyim ve Atatürkcü bir Milliyetciyim. Allah askina aranizda hic alti oku taniyan var mi? alti ok da hem milliyetcilik hem halkcilik hem devletcilik hem devrimcilik vs. var. kendini Türk gibi hisseden ve kendini öyle gören herkes Türktür. Bu irkci olmayan milliyetcilik anlayisi osmanlinin bir mirasidir cünkü osmanlidada irkcilik yoktu. Siz ne kadar konusursaniz konusun. Türkiyede milliyetci bir reaksiyon var ve bu devlete de yaniyacaktir. Türkiye bir restorasyondan gececek. Cahiller, cahiller sizi. Vatan elden gittigi zaman, Öksüz ve milletsiz kaldiginiz zaman ancak o zaman topraklarimizin degerini anlarsiniz. Insan haklari ve demokrasi nutuklari hikaye. Bati Türkiyeyi bölmek istiyor ve ondan sonra yeni bir yugoslavya. Ozaman bakalim insan haklarini savunan olacak mi? Türkiye Türklerindir Türkiye Türk milliyetciligi üzerine kurulmustur Türk vatandasligi tasiyan herkes Türktür Bu esaslari herkes kabul etmek zorundadir. Burada almanyanin anayasasini nasil kabul edioyrsaniz Türkiyeninkinide kabul etmek zorundasiniz... |