| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() dualaridir... yani Allah Rahmet eylesin dersin yaaa.... iste o sekilde o anlamda.....
Iste o an Allahin Rahmet anina rastlar ve senin yada benim duami kabul eder ve o Rahmetlinin kendi acisindan alacaklarini belki af eder..en azindan bir takimini... O yüzden Allah Rahmandir Rahimdir diyoruz... Oysa sizin analadiginiz Sefaat kavrami ALLAHA SIRK kosmaktir..... Yani ölmüslerden Medet umuyorsunuz.... Resülde bir ölmüs Kuldur, Resüllerin tümü Allahin en hosnut oldugu insanlarin basinda gelir, ama onlara ölümden sonra SEFAAT vererecek SAFSATASI anlamina gelmez... Bu resmen ALLAH SIRKTIR..... iyilik etmekten kacanlarin siginacaklari yerdir.... yani ben sahtekarlik yapip durayim... nede olsa Resül Muhammed Allahida gecip bizleri kurtaracaktir... ARTIK GECIN BU SAFSATALARI...... Niye hic TEFSIRE BAKMIYORSUNUZ ????? haaaaaa Öyle VAhabiler gibi, düz Kuran okumakla anlasilmaz dememdimmi size |
|
|||
![]() semeyenleri neden zorlamak istiyorsun.....
Senin DIN anlayisini ben sahsen SAFSATA buluyorum..... SImdi bana bir arada yasabilmemiz icin bir mekanizma üret bakiim...... Nede olsa babanim dünyasi degil.... asla yalniz degilsin bu topraklar üzerinde... nasil olacak simdi bu is ??? Bir cözüm üret bakiim |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() yani Semavi DInlerin TEMEL TEOLOJIDIR benim kabullenebilecegim kaynaklar....
Amacim Müslüman kelimesini kullanarak degil... anlayarak ve uygulayarak Allahi tanimak ona yakin olmak |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Vahyii falanmi indi o adamlara ???
|
|
|||
![]() nerde yaziyor Kuranda hmmmmm ???
|
|
|||
![]() diger uzmanlarda unutmus olsa gerek..
Nede olsa sen Ordinariyussun... ama SAFSATA ORDINARIYUSU |