| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() pisligin bugün oynamasina karsiyim...
|
|
|||
![]() seit maradona habe ich keinen besseren wie ihn gesehen....
|
|
|||
![]() oynayabiliyor..... biuzim Sampiyonlar oynayamiyor....
Benim sorunum Fener falan degil... da stehe ich weit drüber... sorun neden burdaki Fenerliler alles schön reden ediyor und gleichzeitig Galatasarayin Avrupa zaferini klein reden etmeye calisiyorlar..... SORUN BURADA.... herkesin zaten gönlündeki bir takim var |
|
|||
![]() bir yerde Trabzonu yada Feneri.... herkes kim eline Kupa alirsa onu hatirlar..... Türk Futboluda Galatasaray sayesinde bu kadar basarili olabildi......
60 yillar falan filanlar geride kaldi...... o zamanda Liverpoola karsi Trabzonda evinde kazanmisti.... was bringt das alles, wenn man nicht in der Hand hat...... Su an Türk Futbolu dökülüyor... yanlizlari oynuyorlar... Almanyada Sampiyonaya katilamayacagiz..... sende gelmsi hersey iyi diyorsun..... was du nicht sagst |
|
|||
![]() bir Avrupa takimina karsi.... o yüzden diger Takimlarin tur atlamasi zaten söz konusu degil.......
Su anki haliyle tüm Türk takimlari acayip rezil.... ne zevk veriyorlar nede kavgasiz dövüyyüz mac cikarabiliyorlar..... Ben dün serettigim Barca maci ne kadar güzel tempolu süper ve bol goller usw... Bizim Milli takim bile o sekilde Futboll oynayamaiyor.... Elbet Galatasaray su an bir hic ein schatten von früher.... Ama adamlar zamaninda ayni dün o gördügün Cehlsa mactaki gibi süper Futtbol oynuyorlardi...... o yüzden su ana kadar en iyi takimi ve en yüksek basarilari Galatasaray almistir..... bunu bir Fenerli olarak itiraf edemiyorsan baska.... Ben sahsen tabi isterdimki Trabzonda kupa alsin... ama alamadilar ne yapayim... en büyük Trabzonmi bagirayim, o zaman kupa geleirmi ???? Ben kusura bakma Fenerlileri bu Forumda schön redner olarak görüyorum... benden kaynaklanan bir sey degil |
|
|||
![]() Fenerli göndermeyecek.... dann passt es....
Bir seferde Milli davayi privat Fenerli menerli davasi yapmasaniz olmaz yani |