| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Insan karsindakini kendisi gibi zannedermis ;-)))
|
|
||||
![]() ve pek acikliyamamisim (cevabini bildigimi bir soru sormuyorum bazi "ben her ... bilirim deyip horozlananlar gibi degil)
ayet asagida: Ahzâb(*) Sûresinin 72 . Ayetinde Şüphesiz biz emaneti göklere, yere ve dağlara teklif ettik de onlar onu yüklenmek istemediler, ondan çekindiler. Onu insan yüklendi. Çünkü o çok zalimdir, çok cahildir. ayeti aciklamada vatandasin biri tirmizi vse takildiktan sonra birilerinin imtihandan kactigindan bahsetti. acaba bu sonuca varmak icin kullandigi metodunu da aciklasa. |
|
||||
![]() Vatikanda hic duymadinmi sabkasini gismisler kültürünü almislar yazisini kullaniyorlar onlar gibi kiliselerde heykellere tapiyorlar
Dinde reformlar yapmaya calisiyorlar Dini moda haline getiriyorlar Dinin icine laik lik cumhuriyetcilik kapitalizim faizim kerhaneizim gibi seyleri yerlestiriyorlar Sonrada Islamda Demokrasi var diyorlar elin papazinin din moda deyil sözlerini unutuyorlar |
|
||||
![]() Yasiyor ve halada teknoloji ve dünyayi sömürüyor kan üstüne kan akitiyor.
Bizlerde dine Dans Semah ve Reformu sokmaya calisiyoruz. Yani elin vatikani din moda deyildir sözlerini unutuyorlar elin sabkasini giydiklari papazlar bile bunlardan daha dinci. Yani kürtaj yasak homosexuellik yasak bizdeyse serbest bu nasil sabka giymek anliyamadim. Hüü dost hüü eren ve veren kardesler bu isler modaciliklan olmuyor denizlerde mayoylan girib bezlen cikmaya benzemez bu isler. Bir hiristiyani örnek alin bir vatikani örnek alin onlar iki bin sene incilin deyismiyecegini söylüyebiliyorda sizler Kurani neden deyistirmeye calisiyorsunuz. Kuranda moda kitabi deyildir orda ne laik lik yazar ne demokrasi nede modaizim. Hiristiyanlarin tarihi barbarliklan dolu ama teknoloji bulmuslar yani illada barbarlikmi yapmak lazim teknolojiyi bulmak icin. |
|
||||
![]() ECZACIBAŞI UYANIKLIĞI
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı"nın eşi Oya Eczacıbaşı tarafından Karaköy Rıhtımı"nda 8 bin metrekarelik alan üzerine kurulan İstanbul Modern Sanat Müzesi"nin "müze" olmaktan çok, "cafe ve restoran" olarak hizmet verdiği ve "iyi bir rant kapısı" olduğu ortaya çıktı. Oya Eczacıbaşı"nın başkanlık yaptığı, Kanal D İcra Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Yalçındağ ile Doğan Yayın Holding Yayın Danışmanı Nuri Çolakoğlu"nun yönetim kurulu üyesi olduğu İstanbul Modern Sanat Müzesi, 11 Aralık 2004 tarihinde hiçbir bedel ödenmeden açılmıştı. MÜZE İÇERİSİNDE KAFE İŞLETİLİYOR İstanbul Modern Sanat Müzesi; Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Kızkulesi"ni de kapsayan muhteşem Boğaz manzarasıyla dikkat çekiyor. Müzenin içerisinde İstanbul Modern Cafe bulunuyor. Sosyetenin uğrak yeri olan kafe, devletin hiçbir kurumuna ücret ödemiyor. İstanbul Modern Sanatlar Müzesi yönetimi, müzeden ziyade cafenin işletmesinden büyük rant sağlıyor. İçeri girişte; öğrencilerden 2 milyon, sivil vatandaşlardan ise 7 milyon lira alındığı öğrenildi. Bar, cafe ve restoranda yemek yiyip, içki içenlerin ise; kişi başına 20 milyon liradan, 70 milyon liraya kadar ücret ödedikleri bildiriliyor. İki kattan oluşan müzenin alanı 8 bin metrekare. Müzede sinema, kafeterya ve lokanta bulunuyor. Antrepo"yu "müze" olarak alıp, "kafeterya ve lokanta" olarak kullanması, "Eczacıbaşı"nın cinliği" olarak değerlendiriliyor. BALCIOĞLU: MÜZECİLİK ÇOK PAHALI BİR İŞ İstanbul Modern Genel Müdürü Emin Mahir Balcıoğlu, müzeciliğin çok pahalı bir iş olduğunu belirterek, "Bina içinde çağdaş bir müzenin bütün gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Müzemizin içerisinde kafemiz var. Borsa Resteurant bu kafemizin kiracısı. Bu kira payını bize veriyor. Bu kafenin gelirinin ne olduğunu bilmiyorum. Biz geliri olan bir müessese değiliz. Özel sponsorlarla bu işi çözüyoruz" dedi <a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=9323" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=9323</a> |
|
||||
![]() Evet, Kurana göre yasamak isin özüdür. Ama senin aklinami güvenelim yoksa Hadisleremi?
Nasil olurda, Kurani Hadisi Serifsiz anliyabiliyorsun? Hadisleri neye dayanarak inkar ediyorsun? Biricik bir delilin varmi, Hadislerin tümü yanlis oldugunu? Namazi nasil kiliyorsun? |