Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.03.2015, 23:07
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Önce evlendiğinzde hayatın daha iyi olacağına inandırırsiniz kendindinizi.
Evlendikten sonra, bir çocuğunuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırsız kendinizi.
Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.
Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.
Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?… Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza’ ya aittir. Der ki;
-”Uzun zamandan beridir hayatın-gerçek hayatın-başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken birşey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı.”
Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetını bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse;
Okulu bitirene kadar,
100 milyar kazanana kadar,
Çocuklarınız olana kadar,
Çocuklarınız evden ayrılana kadar,
İşe başlayana kadar, Evlenene kadar,
Cuma gecesine kadar,
Pazar sabahına kadar,
Yeni bir araba, ya da ev alana kadar,
Borçları ödeyene kadar,
İlkbahara kadar,
Yaza kadar,
Sonbahara kadar,
Kışa kadar,
Maaş gününe kadar,
Şarkınız söylenene kadar,
Emekli olana kadar,
Ölene kadar…
MUTLU OLMAK İÇİN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ ‘AN’ DAN DAHA İYİ BİR ZAMAN OLDUĞUNA KARAR VERMEK İÇİN BEKLEMEKTEN VAZGEÇİN.
MUTLULUK BİR VARIŞ DEĞİL, BİR YOLCULUKTUR. “PEK ÇOKLARI MUTLULUĞU İNSANDAN DAHA YÜKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA. OYSA MUTLULUK İNSANIN BOYU HİZASINDADIR.”
Unutmayın “YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR”
Alt 03.03.2015, 23:09
seyrangah

Standard

Hayır...
Yalnız değilim. Tıklım tıklım sensizim!
Alt 03.03.2015, 23:12
seyrangah

Standard

Gittiğinden beri nereye gitsem sessizliği de yanımda götürüyorum. Seni aştım ama ben sensizlikle baş edemiyorum
Alt 03.03.2015, 23:12
seyrangah

Standard

Bir zamanlar deli gibi hesap sorduğun birine, gün gelir hatır bile soramazsın..
Alt 03.03.2015, 23:28
seyrangah

Standard

Ellerinle vururken darbelleri sırtıma, vere bildiğim tek karşıllık ? BAKIŞIMDIR SANA..!
Alt 04.03.2015, 13:23
seyrangah

Standard

"Büyük olsun seneye de giyer" diye büyütülen çocuklardık biz. O yüzden hep bir beden bol geliriz ruhumuzu anlamayanlara...
Alt 04.03.2015, 14:16
seyrangah

Standard

Buzul bir mevsimde karşıma çıkan bir ateş çemberiydi gözlerin. Geriye kaçsam, donacaktım. Derin derin baksam yanacaktım...
Alt 04.03.2015, 14:24
seyrangah

Standard

Üşüyordum....Sarılcak bir şeyler ararken seni buldum. .Dokundum....Yanıyordun elimi çekmek zorunda kaldım çünkü beni de yakiyordun... Sana dokunsam yanıyor... Elimi çeksem donuyordum .. Şimdi düşünüyorum seninle olup yanmak mı zor. ...Yoksa Sensiz kalıp donmak mı ?

Geändert von seyrangah (04.03.2015 um 14:29 Uhr).
Alt 04.03.2015, 14:33
seyrangah

Standard

Benim sevgim kocaman bir okyanus olsa ne fayda?
Sen yüzmeyi degil de üzmeyi bildikten sonra?....
Alt 05.03.2015, 23:17
seyrangah

Standard

"Kör müydü gözlerin, nasıl göremedin" diye sordular senden sonra. Kör değildim. Ve hayatımda en çok iki kere parlamıştı gözlerim. Birincisi seni ilk gördüğüm, ikincisi giderken ardından baktığım gün. İlkinde aşkın ışığından, ikincisinde gözyaşlarımdan… O iki anın arasındaysa hep kapalıydı gözlerim. Aşkına inandığımdan. .....
Antwort