Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.05.2013, 16:40
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
demli olsun ama degneklen farenin arasina gecmesin.
Duydun mu Sevtap? Tehlikeli bölgeye fazla yanasma, yoksa yanliska bir kaza cikar elimizden.. Sen kenardan köseden dolanarak gel caylari sag elimizden yana degil de sol elimizden yana birak.. Sag ellerimizde degnek var

Geändert von the_last_time (25.05.2013 um 16:46 Uhr).
Alt 25.05.2013, 17:44
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
kimse laflari degistirmiyor.

ben 3 kere bu iftirayi ona sordum. gercekten senin dedigin gibi olsaydi 1 kere cikip sana demedim ben csr nickli arkadasa dedim diyebilirdi.

özür dileyebilmek her babayigidin harci degil
Sen cok vidi vidi ediyorsun. Eger okumuyorsan ya da okudugunu anlamiyorsan bu senin kendi algilama problemin. Illa kendini bana rezil ettireceksin, bak bakalim 9. sayfanin sonundaki mesajimdan bir parca:
Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
''iddianiz'' dedim, ''iddian'' demedim. Yani senin zihniyetindeki cnr rumuzlu kisi de var bunun icinde. Bu konuda paralel konusan bir ikiniz varsiniz. Fakir edebiyati yapan. Sen de o zihniyette konusuyorsun, eger oyle dusunmuyorsan ozur dilerim.
Gidip 9. sayfadaki o mesajimin tamamini da oku ya da alintidaki ok isaretine tikla direkt seni ilgili mesajin tamamina gotursun.

Kendini crs79 zihniyetinden uzak tutamadigindan onunla ayni seyleri destekler nitelikte konusuyorsun, bu yine senin problemin. Simdi, sonuc olarak ''eger oyle dusunmuyorsan ozur dilerim'' dememe ragmen bunu demedigim iftirasini sayfalar boyunca bana attigin icin benden ozur dileyecek misin ?!?!?

xAurumx'e ettigin hakaret de oyle boyle degil, nasil halen bu sitede bariniyorsun cok sasiriyorum:
Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
sanada bir nasihat olsun bunlar. bir daha altina yattigin adamin dedikodusunu yapmaya calisirsan basina gelecekleri düsün.

aslinda bu bütün bayanlara örnek olsun. öyle tanimadiginiz, 2 saat konustugunuz adamin altina girmeyin. yoksa sadece kullanilir ve pis bez gibi cöpe atilirsiniz.

crs79'ye gelince.. o da senin gibi. Dayanaksiz, argumansiz konusup insanlara ucubeler, kaypaklar vb. hakaret etmekten baska bir isi yok burada galiba. Bir kadinin dar bir mahallenin iki yaninda dizili apartmanlarin balkonundan sarkarak diger apartmandaki kadinla yaptigi dedikodulari animsatiyor bana. http://www.baybul.com/resimler/Resim...bx07qkcf-b.jpg

Halen Turkiye'deki barajlari yabancilarin insa ettigi iddiasini kanitlayamadi. Simdi de barajlar dogaya zarar veriyor diye konu degistirmeye calisyor. E o zaman musluk suyu kullanma git dereden kovayla su tasi. Barajlar yapilmasa bu sefer de Kürtlere hizmet goturulmuyor diye sizlanacakti
Alt 25.05.2013, 20:56
crs79

Standard

Zitat:
crs79'ye gelince.. o da senin gibi. Dayanaksiz, argumansiz konusup insanlara ucubeler, kaypaklar vb. hakaret etmekten baska bir isi yok burada galiba. Bir kadinin dar bir mahallenin iki yaninda dizili apartmanlarin balkonundan sarkarak diger apartmandaki kadinla yaptigi dedikodulari animsatiyor bana. http://www.baybul.com/resimler/Resim...bx07qkcf-b.jpg

Halen Turkiye'deki barajlari yabancilarin insa ettigi iddiasini kanitlayamadi. Simdi de barajlar dogaya zarar veriyor diye konu degistirmeye calisyor. E o zaman musluk suyu kullanma git dereden kovayla su tasi. Barajlar yapilmasa bu sefer de Kürtlere hizmet goturulmuyor diye sizlanacakti
tartisilacak insan degilsin,yaptigin alintilarin hepsi türksolu arsivlerinden.söz konusu derginin toplumun hassas noktalarini igdeleyerek yalan yazdigini cocuklar dahi bilir.sana cevap vermeyi düsünmüyordum.katliamlar ya da soykirim yok dedin.günümüzde o cografyada birak ermeni,rum onlara dair kemik bile kalmadi.bu bile INKAR'ina karsi büyük bi argüman.Kürtlere baski yok,onlarin bize baskisi var diyorsun.onada cevap vermeye gerek yok.Devlet topraklarini müdafa icin kendi halkini ve savascilarini karsilarina alarak koruculuk yapan ayni anda gecinme sorunu nedeniyle kacakcilik yapan (günlük 50 TL'ye) halkini acimadan vurdu.bunlar hep arguman,senin iddalarin ise "falan su demis,bu demis." bu falan'da türksolu dergisi. diyorumya,vicdansizce popilarite pesinde olan birisin.oysa ben öyle degilim, alcakta ucan bi göcmen kusa carpmamak icin taklalar attim.yine olsa yine carpmamak icin kaza yaparim.ama sen,vicdansizca yaklasiyorsun herseye. kisaca; "sende Tarkan kadar vicdan yok!"

ilisu barajina destek icin konser veren tarkan,"onlar kardes halklar,yakindan tanimak isterim" diyen cemil ipekci, "oglumu olsa ne idigu belirsiz savasa yollamam" diyen bülent hanim kadar vicdanli olamazsin... senin köhnemis düsüncen,körelmis vicdanin beni baglamiyor.ülke ellerinizde olsa kiyim kiyim kiyarsiniz insanlara...

baraj meselesinde bu kadar aptal olabilecegini tahmin etmemistim; http://www.dw.de/bundesregierung-ste...-aus/a-4462055

Türkcesi; Almanya, Avusturya ve Isvicre ilisu baraji projesinden cekildiler.

türkce baglanti; http://www.dw.de/almanya-il%C4%B1su-...iyor/a-3894705

köhnemis zihniyetinle yanliz kal,daha fazla batma,yalan yanlis argumanlari gercek gibi sana enjekte edenleri yargila ve sakin kimseye izin verme sana ENJEKTE etmelerina.Anadolu kisiliginde Enjekte olana kötü gözle bakarlar.
Alt 25.05.2013, 23:03
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
ilisu barajina destek icin konser veren tarkan,"onlar kardes halklar,yakindan tanimak isterim" diyen cemil ipekci, "oglumu olsa ne idigu belirsiz savasa yollamam" diyen bülent hanim kadar vicdanli olamazsin... senin köhnemis düsüncen,körelmis vicdanin beni baglamiyor.ülke ellerinizde olsa kiyim kiyim kiyarsiniz insanlara...
Sende tam örneklerini getirdin. Gene Cemil bey, erkek kimliginden taviz vermiyor ama su ipneye "Bülent hanim" demeyim. Nice Mehmet Akif Ersoy'dan Bülent Ecevit'e kadar nice tarihi kisilere ve Bülent adini tasiyan delikanlilara hakaret oluyor.. Cemil bey de, Zeki bey de, Bülent bey, Tarkan bey de, ama bir erkegin adini kirlemeyin. Aydin hanim degil, Aydin bey.. Önce bu konuda anlasalim ne dersin? Sonasini enine boyuna tartisiriz..

Geändert von the_last_time (25.05.2013 um 23:06 Uhr).
Alt 25.05.2013, 23:09
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
tartisilacak insan degilsin,yaptigin alintilarin hepsi türksolu arsivlerinden.söz konusu derginin toplumun hassas noktalarini igdeleyerek yalan yazdigini cocuklar dahi bilir.sana cevap vermeyi düsünmüyordum.katliamlar ya da soykirim yok dedin.günümüzde o cografyada birak ermeni,rum onlara dair kemik bile kalmadi.bu bile INKAR'ina karsi büyük bi argüman.Kürtlere baski yok,onlarin bize baskisi var diyorsun.onada cevap vermeye gerek yok.Devlet topraklarini müdafa icin kendi halkini ve savascilarini karsilarina alarak koruculuk yapan ayni anda gecinme sorunu nedeniyle kacakcilik yapan (günlük 50 TL'ye) halkini acimadan vurdu.bunlar hep arguman,senin iddalarin ise "falan su demis,bu demis." bu falan'da türksolu dergisi. diyorumya,vicdansizce popilarite pesinde olan birisin.oysa ben öyle degilim, alcakta ucan bi göcmen kusa carpmamak icin taklalar attim.yine olsa yine carpmamak icin kaza yaparim.ama sen,vicdansizca yaklasiyorsun herseye. kisaca; "sende Tarkan kadar vicdan yok!"

baraj meselesinde bu kadar aptal olabilecegini tahmin etmemistim; http://www.dw.de/bundesregierung-ste...-aus/a-4462055

köhnemis zihniyetinle yanliz kal,daha fazla batma,yalan yanlis argumanlari gercek gibi sana enjekte edenleri yargila ve sakin kimseye izin verme sana ENJEKTE etmelerina.Anadolu kisiliginde Enjekte olana kötü gözle bakarlar.
Iyi calismamissin dersini. Verdigim her linkin google'da degisik sitelerde mevcut. Turksolu almis onu sayfasinda gosteriyorsa bu o kaynagin yanlis ya da tarafli oldugunu gostermez. Kacmak icin bahaneyi Turksolu'na atiyorsun.

Okuma ozurlusun ayni zamanda, katliamlar yok demedim, Dersim Katliami yok dedim, Dersim Olaylari var dedim.. Soykirim yok dedim.

Ermeni soykirimi, Rum soykirimi yok. Illa senin gibi beyni yikanmislar o olaylara soykirim diyor diye onun soykirim olarak kabul edilmesini bekleyemezsin. Pontus olayini anlattim. Ermeni olaylarinda Turkiye kendi arsivlerini aciyorken neden ermenistan devlet arsivlerini acmiyor peki? Cunku asil soykirimi kendilerinin yaptiginin ortaya cikacaginin farkindalar.

Turkiye kasitli olarak kacakciklik yapanlari vurmadi, devlet resmi ozur diledi, bolgeyi ziyaret etti. Kaldi ki kacakcilik yasadisi bir seydir, onu da yasal yaptin sen. Senin ''vicdanli'' PKK'n hangi sivil olumunde ayni seyleri yapti? Ulke elimizde olsa terorist ve teror sempatizanlarini kiyim kiyim kiyardik. Soyle bana simdi, El Kaide amerika'da El Kaide propagandasi yapabiliyor mu? Demokrasi verildi, cilkini cikardiniz.

Zitat:

Gerizek misin sen? Soyledigin sey soyledigime cikiyor, kendin kanitladin yine, Turkiye'de barajlari Turk muhendisler yapiyor, yabanci muhendisler degil. Kiskana kiskana geber. Turk muhendisler insaat sektorunde dunyada Cin'den fazla en fazla is yapan ulke. 500 Mw enerji santralleri, yollar, barajlar, konut, hastane, altyapi.. bunlari Turk muhendis ve isciler dunyada yapiyor.

Bulent hanimin da sirf askerlikten kaytarmak icin cinsiyet degistirmis olsa gerek. Ortada pis bir teror orgutu olacak ve Turk ordusu olmayacak? Asker olmayacak, oyle mi? Teror sempatizanlarinin istedigi bu. Cok sukur yeterince baslari ezildi. Dua etsinler AKP'ye, Tansu Ciller iktidarda olsaydi yedikleri kaba pisleyenlerin kemiklerini bile bulamazdin. Hep de ayni ayaklar, ''humanizm'' ve ''insan sevgisi''. Ulan PKK Turk oldurunce bu kadar insan sevgisiyle dolmuyorsunuz be. Anca kaybedince aglayip sizliyorsunuz, siviller uzerinden laf soyluyorsunuz. Kimsenin de salladigi yok.
Alt 25.05.2013, 23:14
crs79

Standard

o yüzden "onlar"i örneklendirdim last time.

BosphorusTaurus, artik bos ayrintilara giriyorsun.emin ol ki,gelecek senin zihniyetini yargilayacak, cocuklarinda biraktigin utanc mirasiyla yasayacak.
kocaman öpüyor, seni sana emanet ediyorum...
Alt 25.05.2013, 23:17
BosphorusTaurus

Standard

Hadi gule gule evlat.
Alt 26.05.2013, 12:34
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Sevtap henüz Mülltoni hakkinda az tecrübeye sahip.. O da da Anya'yi Konya'yi ögrenir henüz gec olmadan
beyler ben gördüklerim, okuduklarima deginerek kararimi veriyorum.kimsenin hakkinda tecrübe edinmekte degil hedefim.ülkemizi ilgilendiren konulara odaklanalim.

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
farelik rattoninin dna sinda. sevtap felsefe yapiyor. biraz cay yapsa daha yakisir. bizde rahatca fareyi vuralim.

sevtap napiyon beyaaaa?
Zitat:
Sevtap bir kadin olarak senden fare avina cikmani beklemiyoruz. Sen bize cay yap bakalim. Benim ki demli ve orta seker olsun. Billy sen cayini nasil istersin?

Billy al bakalim eline su deðnegi... bende ortaliga bir kac peynir parcalari atiyim....

bu nasil bir Bakis? cay yapmak icin degil, önemli konulari acikca tartismak icin burdayim

Zitat:
Duydun mu Sevtap? Tehlikeli bölgeye fazla yanasma, yoksa yanliska bir kaza cikar elimizden.. Sen kenardan köseden dolanarak gel caylari sag elimizden yana degil de sol elimizden yana birak.. Sag ellerimizde degnek var
"elinin hamuruyla erkeklerin arasina girme" bakisimi bu yani?

Zaman degisti beyler. hadin bir zahmet siz mutfaga da bana bir cay yapin. demsiz ve sekersiz olsun bir zahmet
Alt 26.05.2013, 12:41
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Iyi calismamissin dersini. Verdigim her linkin google'da degisik sitelerde mevcut. Turksolu almis onu sayfasinda gosteriyorsa bu o kaynagin yanlis ya da tarafli oldugunu gostermez. Kacmak icin bahaneyi Turksolu'na atiyorsun.

Okuma ozurlusun ayni zamanda, katliamlar yok demedim, Dersim Katliami yok dedim, Dersim Olaylari var dedim.. Soykirim yok dedim.

Ermeni soykirimi, Rum soykirimi yok. Illa senin gibi beyni yikanmislar o olaylara soykirim diyor diye onun soykirim olarak kabul edilmesini bekleyemezsin. Pontus olayini anlattim. Ermeni olaylarinda Turkiye kendi arsivlerini aciyorken neden ermenistan devlet arsivlerini acmiyor peki? Cunku asil soykirimi kendilerinin yaptiginin ortaya cikacaginin farkindalar.

Turkiye kasitli olarak kacakciklik yapanlari vurmadi, devlet resmi ozur diledi, bolgeyi ziyaret etti. Kaldi ki kacakcilik yasadisi bir seydir, onu da yasal yaptin sen. Senin ''vicdanli'' PKK'n hangi sivil olumunde ayni seyleri yapti? Ulke elimizde olsa terorist ve teror sempatizanlarini kiyim kiyim kiyardik. Soyle bana simdi, El Kaide amerika'da El Kaide propagandasi yapabiliyor mu? Demokrasi verildi, cilkini cikardiniz.

Gerizek misin sen? Soyledigin sey soyledigime cikiyor, kendin kanitladin yine, Turkiye'de barajlari Turk muhendisler yapiyor, yabanci muhendisler degil. Kiskana kiskana geber. Turk muhendisler insaat sektorunde dunyada Cin'den fazla en fazla is yapan ulke. 500 Mw enerji santralleri, yollar, barajlar, konut, hastane, altyapi.. bunlari Turk muhendis ve isciler dunyada yapiyor.

Bulent hanimin da sirf askerlikten kaytarmak icin cinsiyet degistirmis olsa gerek. Ortada pis bir teror orgutu olacak ve Turk ordusu olmayacak? Asker olmayacak, oyle mi? Teror sempatizanlarinin istedigi bu. Cok sukur yeterince baslari ezildi. Dua etsinler AKP'ye, Tansu Ciller iktidarda olsaydi yedikleri kaba pisleyenlerin kemiklerini bile bulamazdin. Hep de ayni ayaklar, ''humanizm'' ve ''insan sevgisi''. Ulan PKK Turk oldurunce bu kadar insan sevgisiyle dolmuyorsunuz be. Anca kaybedince aglayip sizliyorsunuz, siviller uzerinden laf soyluyorsunuz. Kimsenin de salladigi yok.
sen yeterince aciklamisin bana laf düsmüyor ama bende kisaca altina bir ekleme yapayim:
csr79 gösterdigi haberde "Exportbürgschaften für das umstrittene Staudammprojekt Ilisu in der Türkei." yaziyor. Burda alman mühendislerin yaptigi degil, almanyanin destekledigi aciklaniyor. dogal olarak "suanlik" almanyanin teknolojisi cok gelismis. alman teknolojinisinden bir türkiye degil, bütün dünya faydalaniyor. ayni anda alman firmalarida türkiyede cogu bazi parcalarini ürettirmeye basliyor.kisaca arada bir karsilikli "alisveris" var. bazi teknik destek destek istenmis ise bunu almanya yapmis demek degildir. bazi yatirimlar var insaat projelerinin önünde almanyada belki dikkatinizi cektiyse "unterstützt vom europäischem Gemeinschaft" yaziyorsa, bu demektirki para yardimi yaptigi ama bütün avrupadan gelen mühendislerin yaptigi demek degildir

Geändert von sevtap05 (26.05.2013 um 12:48 Uhr).
Alt 26.05.2013, 13:04
Remix

Standard

arkadaslar kelime oyunlari yapmayin.

dersim katliamina dersim olayi desenizde birsey degismez.

bebek, cocuk, kadin ve sivili bombalayip vahsice öldürmenin ne oldugunu okuyucular karar versin.

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün Dersim katliamina aciklik getirmistir: "Dersim katliaminin suclulari Atatürk, CHP ve devlettir."

inkar politikalarindan vazgecin artik.

yillar önce kürtleri inkar etme politikasini simdi yaliyorsunuz.

ileride cocuklarinizada bu dersim katliamini yalatmayin.
Antwort