| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Duydun mu Sevtap? Tehlikeli bölgeye fazla yanasma, yoksa yanliska bir kaza cikar elimizden.. Sen kenardan köseden dolanarak gel caylari sag elimizden yana degil de sol elimizden yana birak.. Sag ellerimizde degnek var
![]() Geändert von the_last_time (25.05.2013 um 16:46 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
Kendini crs79 zihniyetinden uzak tutamadigindan onunla ayni seyleri destekler nitelikte konusuyorsun, bu yine senin problemin. Simdi, sonuc olarak ''eger oyle dusunmuyorsan ozur dilerim'' dememe ragmen bunu demedigim iftirasini sayfalar boyunca bana attigin icin benden ozur dileyecek misin ?!?!? xAurumx'e ettigin hakaret de oyle boyle degil, nasil halen bu sitede bariniyorsun cok sasiriyorum: Zitat:
crs79'ye gelince.. o da senin gibi. Dayanaksiz, argumansiz konusup insanlara ucubeler, kaypaklar vb. hakaret etmekten baska bir isi yok burada galiba. Bir kadinin dar bir mahallenin iki yaninda dizili apartmanlarin balkonundan sarkarak diger apartmandaki kadinla yaptigi dedikodulari animsatiyor bana. http://www.baybul.com/resimler/Resim...bx07qkcf-b.jpg Halen Turkiye'deki barajlari yabancilarin insa ettigi iddiasini kanitlayamadi. Simdi de barajlar dogaya zarar veriyor diye konu degistirmeye calisyor. E o zaman musluk suyu kullanma git dereden kovayla su tasi. Barajlar yapilmasa bu sefer de Kürtlere hizmet goturulmuyor diye sizlanacakti ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ilisu barajina destek icin konser veren tarkan,"onlar kardes halklar,yakindan tanimak isterim" diyen cemil ipekci, "oglumu olsa ne idigu belirsiz savasa yollamam" diyen bülent hanim kadar vicdanli olamazsin... senin köhnemis düsüncen,körelmis vicdanin beni baglamiyor.ülke ellerinizde olsa kiyim kiyim kiyarsiniz insanlara... baraj meselesinde bu kadar aptal olabilecegini tahmin etmemistim; http://www.dw.de/bundesregierung-ste...-aus/a-4462055 Türkcesi; Almanya, Avusturya ve Isvicre ilisu baraji projesinden cekildiler. türkce baglanti; http://www.dw.de/almanya-il%C4%B1su-...iyor/a-3894705 köhnemis zihniyetinle yanliz kal,daha fazla batma,yalan yanlis argumanlari gercek gibi sana enjekte edenleri yargila ve sakin kimseye izin verme sana ENJEKTE etmelerina.Anadolu kisiliginde Enjekte olana kötü gözle bakarlar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Geändert von the_last_time (25.05.2013 um 23:06 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Okuma ozurlusun ayni zamanda, katliamlar yok demedim, Dersim Katliami yok dedim, Dersim Olaylari var dedim.. Soykirim yok dedim. Ermeni soykirimi, Rum soykirimi yok. Illa senin gibi beyni yikanmislar o olaylara soykirim diyor diye onun soykirim olarak kabul edilmesini bekleyemezsin. Pontus olayini anlattim. Ermeni olaylarinda Turkiye kendi arsivlerini aciyorken neden ermenistan devlet arsivlerini acmiyor peki? Cunku asil soykirimi kendilerinin yaptiginin ortaya cikacaginin farkindalar. Turkiye kasitli olarak kacakciklik yapanlari vurmadi, devlet resmi ozur diledi, bolgeyi ziyaret etti. Kaldi ki kacakcilik yasadisi bir seydir, onu da yasal yaptin sen. Senin ''vicdanli'' PKK'n hangi sivil olumunde ayni seyleri yapti? Ulke elimizde olsa terorist ve teror sempatizanlarini kiyim kiyim kiyardik. Soyle bana simdi, El Kaide amerika'da El Kaide propagandasi yapabiliyor mu? Demokrasi verildi, cilkini cikardiniz. Zitat:
![]() Bulent hanimin da sirf askerlikten kaytarmak icin cinsiyet degistirmis olsa gerek. Ortada pis bir teror orgutu olacak ve Turk ordusu olmayacak? Asker olmayacak, oyle mi? Teror sempatizanlarinin istedigi bu. Cok sukur yeterince baslari ezildi. Dua etsinler AKP'ye, Tansu Ciller iktidarda olsaydi yedikleri kaba pisleyenlerin kemiklerini bile bulamazdin. Hep de ayni ayaklar, ''humanizm'' ve ''insan sevgisi''. Ulan PKK Turk oldurunce bu kadar insan sevgisiyle dolmuyorsunuz be. Anca kaybedince aglayip sizliyorsunuz, siviller uzerinden laf soyluyorsunuz. Kimsenin de salladigi yok. |
|
|||
|
|||
![]() o yüzden "onlar"i örneklendirdim last time.
BosphorusTaurus, artik bos ayrintilara giriyorsun.emin ol ki,gelecek senin zihniyetini yargilayacak, cocuklarinda biraktigin utanc mirasiyla yasayacak. kocaman öpüyor, seni sana emanet ediyorum... |
|
|||
|
|||
![]() Hadi gule gule evlat.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
bu nasil bir Bakis? cay yapmak icin degil, önemli konulari acikca tartismak icin burdayim Zitat:
Zaman degisti beyler. hadin bir zahmet siz mutfaga da bana bir cay yapin. demsiz ve sekersiz olsun bir zahmet ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() csr79 gösterdigi haberde "Exportbürgschaften für das umstrittene Staudammprojekt Ilisu in der Türkei." yaziyor. Burda alman mühendislerin yaptigi degil, almanyanin destekledigi aciklaniyor. dogal olarak "suanlik" almanyanin teknolojisi cok gelismis. alman teknolojinisinden bir türkiye degil, bütün dünya faydalaniyor. ayni anda alman firmalarida türkiyede cogu bazi parcalarini ürettirmeye basliyor.kisaca arada bir karsilikli "alisveris" var. bazi teknik destek destek istenmis ise bunu almanya yapmis demek degildir. bazi yatirimlar var insaat projelerinin önünde almanyada belki dikkatinizi cektiyse "unterstützt vom europäischem Gemeinschaft" yaziyorsa, bu demektirki para yardimi yaptigi ama bütün avrupadan gelen mühendislerin yaptigi demek degildir Geändert von sevtap05 (26.05.2013 um 12:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar kelime oyunlari yapmayin.
dersim katliamina dersim olayi desenizde birsey degismez. bebek, cocuk, kadin ve sivili bombalayip vahsice öldürmenin ne oldugunu okuyucular karar versin. CHP Milletvekili Hüseyin Aygün Dersim katliamina aciklik getirmistir: "Dersim katliaminin suclulari Atatürk, CHP ve devlettir." inkar politikalarindan vazgecin artik. yillar önce kürtleri inkar etme politikasini simdi yaliyorsunuz. ileride cocuklarinizada bu dersim katliamini yalatmayin. |