| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() erin dostudur....
Aradaki fark basit ama gecerlidir |
|
|||
![]() Tüm demavi DINlere mensup olanlar ve olmayanlarda Cennetliktir...
Yeterki Allaha ve ölümden sonra dirilmeye ve hayatlari boyunca iyilikler yapsinlar.... Asgari olarak Kuran bunu belirtiyor... yani Allaha IMAN etmek.... |
|
|||
![]() yani elinde kaynak yok... ve ayni zamanda uzman degilsin... kalkmis yok o adam yinede haksizdir...
Yaaa güzelim gel sen onu ona bir TV Programinda anlat ve maskesini düsür bakiim.... Mehr will ich doch gar nicht |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() onlara tapmiyorda ne ediyor sence ????
Yani Kuran disi uygulamalari DIN etmek Mezheplere ve benzeri Safsatalara tapmak degildir nedir ??? Resmen tapmaktir.... Zaten Üstadlardan Salih Hoca acikladi... insan lkafasinda bir Allah resmi olusturu ve ona tapar... Allahi tanimaz ve daha taniyamazda bile |
|
|||
![]() Müslümandir... Hadis ve Mezhepo DInlerine tabi degildir....
Tüm semavi dinleri kabul eden ve tüm Semavi DInlerin temelinde yatan evrensel Müslümanliktir onun isi.... ve bizlerinde tabi |
|
|||
![]() Müslümanlik olmuyor... kaldiki o karisin kafasini kapattirmistir....
Benim saclarim cogu karilarinkinden daha seksi.... ne olacak simdi bendemi kapatayim.... Haaaaa ben ciplak gezeyim bari... kuranda bana yani erkeklere kapan demiyorki ...... Naaaaa was sagst du dazu.... ben ciplak gezsem hangi Ayete karsi gelmis olurum bakiim ??? Böyle bir Ayet yokki |
|
|||
![]() Prinston Unisinde Prof degilde Essek olrak ders vermis olmasin
|
|
|||
![]() Senin gibi salako gibi kendimi Allahin Jandarmasi sanmiyorum....
Tüm Semavi DINlere mensup olanlar Salih Amel islediklerinde Cennetliktirler..... Sizinkisi DIN degil... Safsatadir.... Kadliki aranizda erkek olanda yokki... Kalkip bunlari sizin KARA HOCALARINIZ TV de Yasar Nuriye anlatsin bakiim.... Naaaa alle samt FEIGLINGE |