| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Pek sorunun cevabi bu olsa gerek.
AYRILIK DA SEVDAYA DAHiL (ZUHAL OLCAY) açilmis sarmasik gülleri kokulariyla baygin en görkemli saatinde yildiz alacasinin gizli bir yilan gibi yuvalanmis içimde keder uzak bir telefonda aglayan yagmurlu genç kadin rüzgar uzak karanliklara sürmüs yildizlari mor kivilcimlar geçiyor daginik yalnizligimdan onu çok ariyorum onu çok ariyorum heryerinde vücudumun agir yanik sizilari bir yerlere yildirim düsüyorum ayriligimizi hissettigim an demirler eriyor hirsimdan ay isigina batmis karabiber agaçlari gümüs tozu gecenin irmaginda yüzüyor zambaklar yaseminler unutulmus tedirgin gülümser çünkü ayrilmanin da vahsi bir tadi var çünkü ayrilik da sevdaya dahil çünkü ayrilanlar hala sevgili hiç bir ani tek basina yasayamazlar her an ötekisiyle birlikte hersey onunla ilgili telasli karanlikta yumusak yarasalar gittikçe genisleyen yakilmis ot kokusu yildizlar inanilmayacak bir irilikte yansimalar tutmus bütün sahili çünkü ayrilmanin da vahsi bir tadi var öyle vahsi bir tad ki dayanilir gibi degil çünkü ayrilik da sevdaya dahil çünkü ayrilanlar hala sevgili yalnizlik hizla alçalan bulutlar karanlik bir agirlik hava agir toprak agir yaprak agir su tozlari yagiyor üstümüze özgürlügümüz yoksa yalnizligimiz midir eflatuna çalar puslu lacivert bir sis kusatti ormani karanlik çöktü denize yalnizlik çakmak tasi gibi sert elmas gibi keskin ne yanina dönsen bir yerin kesilir fena kan kaybedersin kapini bir çalan olmadi mi hele elini bir tutan bilekleri bembeyaz kugu boynu parmaklari uzun ve ince simsicak bakislari suç ortagi kaçamak gülüsleri gizlice yalnizlarin en büyük sorunu tek basina özgürlük ne ise yarayacak bir türlü çözemedikleri bu ölü bir gezegenin soguk tenhaligina benzemesin diye özgürlük mutlaka paylasilacak suç ortagi bir sevgiliyle sanmistik ki ikimiz yeryüzünde ancak birbirimiz için variz ikimiz sanmistik ki tek kisilik bir yalnizliga bile rahatça sigariz hiç yanilmamisiz her an düsüp düsüp kristal bir bardak gibi tuz parça kirilsak da hala içimizde o yanardag agzi hala kipkizil gülümseyen -sanki atesten bir tebessüm- zehir zemberek askimiz siir:Attila ilhan |
|
|||
|
|||
![]() ***Bana ne evet ne de hayir diyen kiza***
Canim arkadasim, en iyi dostum Dexxx"e I LOVE YOU SOOOOOOOOOOOO-ANNA LEE I feel that I"m at the start of things (birseylerin basladigini hissediyorum) in a matter of time - I"ll be feeling alright (önemli bir zamanin içindeyim-dogru yaptigimi hissediyorum) it"s wonderful that you"re needing me (Bana ihtiyacin olmasi öyle harika ki ) I can feel all my soul go surrender to you (Bütün ruhumun sana teslim oldugunu hissediyorum) Well I can"t sleep till I find you (seni bulana kadar uyuyamam) Don"t you see you"re the reason for this (Buna sebebin sen oldugunu düsünme) Well don"t you keep love inside you (sevgini içinde saklama) ("cos I) feel all your bliss ( büyük mutlulugu hisset) And you"re all that I wish (senin için tüm dilegim bu) That"s why in my body (kalbimde olma sebebi bu) sentiment can grow (müthis mutluluguk büyüyebilmesi) "cos I feel that you want me - hey hey (beni istedigini hissediyorum hey hey) and that I love you so (Ve seni öyle çok seviyorum ki) That"s why in your body (Kalbinde olma sebebi bu) and all the things you do (ve senin yaptigin bütün selerin) show me that you want me - hey hey (Bana beni istedigini göster hey hey) "cos I love you so (Seni öyle çok seviyorum ki) I feel that life has begun for me (Benim için hayatin yeni basladigini hissediyorum) "cos a feeling is born - I"m no longer alone (Bir his doguyor- yalnizligim uzun sürmeyecek) it"s magical that you search for me (beni araman öyle büyülü ki) and I open my heart for you never to part (ve kalbimi sana kapamamak üzere açiyorum) Well I can"t sleep till I find you (seni bulana dek uyumayacagim) Say that we"ll be together someday (birgün beraber olacagimizi söyle) Well don"t you keep love inside you (sevgini kalbine hapsetme) "Cos I feel all your bliss (senin müthis mutlu olacagini hissediyorum) (seninle müthis mutlu olacagimizi hissediyorum) And you"re all that I wish (senin için tüm dilegim bu) I surrender me to all the things I feel inside (kalbimdeki hissettigim bütün duygularima teslim oluyorum) you know it washes over me and makes me feel so alive *(onu biliyorsun .....) like a river calm you know I swim in waters warm (...durgun bir nehir gibi biliyorsun ben ilik suda yüzerim-yasarim) because the only thing I know (...çünkü bildigim tek sey) is that I love you so (..ki seni öyle çok sevdigim) *[ ![]() ***Bir saattir dinliyorum hiç durmadan hala güzel hala dugu yükle. Anna Lee"yi mutlaka dinleyin Saygilar |
|
|||
|
|||
![]() Dursun Zaman
Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herkese inat Duysun seni dönsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bir çaren anla, Sakın uyanma yıllara inat muhtesem sözler.. |
|
|||
|
|||
![]() Niye bilmiyormusum? Alla alla :-)
Ben bilmiycemde kim bilecek, bölümüm ingilizce unuttunmu? ![]() hosbulduk |
|
|||
|
|||
![]() iyi o zaman ya Türkçe"ye çevrilecek ingilizce sarkilar var. Aslindan benim kuzenim var ama onun vakti (okul-kurs-çocugu ile ilgilenirken) olmuyor o da meslegine asik biri insallah siz de onu gibi olursunuz (ama evliligi hariç)
Hacettepe IngilizceYi bitirdi ve Cambridge Unv"de doktarasini yapti onu da birincilikle bitirdi. |
|
|||
|
|||
![]() ...birde ingilizce sarkilari türkceye mi cevireyim simdi?
![]() Iyi kuzenine tarafimdan tebrikler ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Tam sevecek gibi olmusken kalbim
Tam serecek gibi yelkenleri Kör olasi beni sanki avucuna alirken ay icimde biseyler cayiverdi birden! Bu gidisle sen beni bi daha hic bulamazsin Bulursan böyle asigi bana yollarsin Cok ararsin cok be güzelim sen cok yanarsin Beni mi buldun be güzelim Beni mi buldun? Ben aska doydum be güzelim Git gözün doysun! |
|
|||
|
|||
![]() Ingilizce ögretmenliginde mi okuyorsunuz yoksa mütercimlik (tercümanlik) mi okuyorsunuz
? ![]() Bak iste kendinizi gelistirmeniz için firsattir ingilizce sarkilari Türkçeye veya Almanca"ya tercüme etmek. |
|
|||
|
|||
![]() fazla özele girmeye lüzum yok forumda.
Ama isim bu degil ;-) Onlarla ugrasacagima degisik seylerle ugrasirim... Ama seni kiracak degilimya, ihtiycin olursa cekinme gel..:-) |
|
|||
|
|||
![]() umarim ise yaramistir...hala kiz cocuklarini okula göndermeyen cahil insanlanlarimiz var...
Bu arada yaza yaza sarki kalmadi.. |