| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() malatya, antep denizli und sakarya sind ja keine richtigen gegner!!! das sagst du ja....
o zaman nasil olduda antep´te antep´e 1:0 yenildiniz.. bu hafta samsuna yenildiniz.. diyarbakirda 2:0 yenildiniz.. bana kalirsan bunlarda takim degil.. yani sonucta ligde zaten 2-3 takim var geriye kalanlar zaten ise yaramaz amatör takimlar... demi kes.... o yüzden onlari yenmek zaten sorun degil.... türkiye ligi zaten bu düsünceler yüzünden ilerlemiyormu? ne zaman her takimin 18. olan sebat´in bile ciddi bir rakip oldugunu kabul edeceksiniz? |
|
||||
![]() peki öyle olsaydi..
ikinci lige düsen takimlar...hemen belli olurmuydu??? sebat 20 haftadir asagda..yani cokk zayif..fener macinin kadrosuna bakdim...5 tane yabanci disarda..madem oynatmiyon...niye aliyorlar bunlari?? benim takim degil dediklerimi besiktas kendi evinde yendi (antep haric)...ve kendi sahasinda...ts haric puan kayip eden takim yok zaten...das weiss du doch... bakalim besiktas simdiki deplasman maclarinda ne yapacak.. siehe am samstag ![]() |
|
|||
![]() nasilsa yenecegiz:-)
|
|
|||
![]() ama kimin yeneceginden zaten eminim:-)
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() galatasaray yenecek.. aslinda tabikii iyi olan- futbol oynamasini bilen kazansin..buda biz olacagiz:-)
|