| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kutsi denilince söyle bir duuur :-) Her yeni popcuya "genc kizlarin sevgilisi" derlerye...hicte bile. Kutsi icin denilirse kabul ederim; cünki kutsi gercekten genc kizlarin sevgilisi olabilir :-) Accayip karizma var ya. Bayiliyorum ona. Ses süper, görüntü süper.
Sevmisim seni deli gibi hic aklimdan cikmiyorsun biraktin beni bir basima bensiz nasil uyuyorsun? Resimlerin duruyor basucumda sanki alay ediyorsun dizlerinde uyudugum, gözlerinde kayboldugum nefesinde can buldugum o sen olamazsin! O sen olamazsin yok Sen bana kiyamazsin.. O sen olamazsin yok sen bana kiyamazsin! |
|
|||
|
|||
![]() Rica Ederim
İnanmıyorum nasıl ayrıldık Kime aldandık, kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim Bilsen nasıl çarpıyor Yüreğim de ellerim Sevgilim bitti bu aşk Hoşçakal diyorsun olsuuun Dag gibi ceker giderim üzüntü yaratma Ömrümü verdim yollarina serdim diye hic önemi yok rica ederim! |
|
|||
|
|||
![]() Yaş dökmesin gözlerin
Ağlatır sözlerim Unuturum sanma Şimdiden özledim Uzak diyarlarda Yolunu gözlerim Üzülme birtanem Gün gelir dönerim Asla kalbime gömemem Seni bir kalemde silemem Güneş olupta doğarım Bir sen bir ben Asla kalbime gömemem Seni bir kalemde silemem Güneş olur tan olurum Bir sen bir ben |
|
|||
|
|||
![]() Konussana birtanem, neden hep susuyorsun
Susmak neyi halleder, neden anlatmiyorsun? Gizleme ne olursun saklama hislerini Sende bana asiksin hemde deliler gibi... Neden suskun gözlerin? Neden mahsun bakiyor? Gözlerin gözlerimden sanki birsey sakliyor... Gizleme ne olursun saklama hislerini sende bana asiksin hemde deliler gibi! |
|
|||
|
|||
![]() Girls like tea
Girls like me Some girls like everything that they see Some will chase Some like the wait With me there"s something You should get straight I"m not like the others Won"t keep it under cover I"m all up in your face With everything I say And I don"t give me away I"m all up in your face With everything I say I won"t give up So come on down From those clouds You"ve been hangin" with the wrong damn crowd Better treat me like a woman Treat me like a woman Throw those hands in the air Do something so I know you care Better treat me like a woman Treat me like a woman Don"t get too comfortable That ain"t good Fuck me the way a real man should Stay with me Play with my hair Always remember to stop and stare I"m not like your mother Don"t treat me like your brother So get up in my face I want you in my space And I don"t give that away Get up in my face I want you in my space I won"t give in So don"t be scared But beware Your gonna get it if you"re not right there Better treat me like a woman Treat me like a woman If I"m in love I would die For the man that gives me chills inside Better treat me like a woman Treat me like a woman Treat me like a woman Treat me like a woman Treat me like a woman |
|
|||
|
|||
![]() yeter artık isyan ediyorum
her yer karanlık bitti ölüyorum seni dinleyen başımı taşlara vururum sana inanan aşklara gün olur başım deli nöbetlere gün olur dalar giderim dertlere haksızsın,sen vefasızsın başka şansım yok senin kabusun olacağım yüreğim yanar deli ateşlerde yanıyorsa bunlara sebep sensin gün olurda karşıma cehennemde çıkıp Allahından tokat yersin ! cok seviyorum bu sarkiyi :-) |
|
|||
|
|||
![]() Ingilizce sarki da diliyorsun
![]() Güller Ve Dudaklar Gülünce dudakların Bir gonca güle genzerdi Ben dudaklarını sense gülleri severdin Güller ve dudaklar simdi Ne kadar acı ve gizli Eski bir askı anlatır Güller ve dudaklar simdi Döküldü yaprakları Mazim denen o bahceye Kayboldu dudakları Seven yok artık gülleri Zuhal Olcay *Hos geldiniz Gelincik |
|
|||
|
|||
![]() ISTEMEM Mi
Zamanı ben çizdim Yoksa zaman mı beni Ruhum hep aynı kaldı Bedenimse degisti Seni gördügüm zaman içimden bahar geçti istemem mi bir tanem kıslara kalmasaydım istemem mi balkondan gizlice gül atsaydın Tesadüf gibi her gün yollarıma çıksaydın Daha ilk bulusmada ismini unutsaydın istemem mi sevgilim ilk kadınım olsaydın istemem mi yılları yasanmamıs olsaydım istemem mi saçıma, karlar yagdırmasaydım Hoslandıgım ilk genç kız ilk sevgilim olsaydın istemem mi naz etsen, ben pesinden kossaydım Söz: Aysel Gürel Müzik: Serdar Ortaç Düzenleme: Erhan Bayrak |
|
|||
|
|||
![]() *Kanasin birakin yaram kanasin kaderimse böy sevmek böyle aci çekmek böyle karsilik görmemek KANASIN kanasın BIRAKIN KANASINNNN
Bu kaçinci mevsim Bu kaçinci bahar Bu sahte gülüsün ne anlami var Yüzüme bakmaya Cesaretin yok mu Yoksa gizledigin bir seyler mi var Ben günahsiz adam Sen sahte asik Vefasiz sözlere inanmam artik Bu kaçinci veda Yalan ayrilik istesende yok desende Buna gücüm yok artik Kanasin kanasin Birakin yaram kanasin Kaderimse böyle sevmek Birakin anam aglasin Buna dayanmaya gücüm yok Sevmisim ama sevenim yok Sensiz kaldigim gecelerde Beni kimler anlasin Söz: Serdar Ortaç Beste: Serdar Ortaç Düzenleme: Selim Çaldiran |
|
|||
|
|||
![]() BENi ANLAMA
Beni sev, sev de anlama... Dokun, hisset, ne olur sorgulama... Sakin beni yagirlama... Yapma, degistirmeye çalisma... Ah vazgeçme... Arzula, sev, oksa beni, üzme, ne olur üzme Ele geçirmeye çalisma hiç böyle beni Sen bana, ben sana benzersek ne olur? Nasil dayanir ki ask bu kadar ayniliga? Beni neden sevdigini hatirla ne olur... O ilk günler nasil da askla sevisirdik! Ask incelik ister canim, hoyrat olma! Beni böyle sev, degistirme, bosver anlama... Bir güç savasi degil bu, kendi haline birak... Galibi yoktur ki hiç, ask bu unutma. Ask bu ask olacak Sen izin verirsen yasanacak! Music: Ozan Çolakoglu |