| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() SEN AGLAMA-Sezen Aksu
Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yas Ayrılıkla sevgiyle beraber Bir sarkı bir siir gibi Yasadım canım acıları Senden bana hatıra simdi Sakladıgım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düs gibi Ben bu yükü tasırım sen git Acılanmam Sen aglama dayanamam Aglama gözbebegim sana kıyamam Al yüregim senin olsun yüregin bende kalırsa yasayamam *ayrilik ve sevgi bir aradadir askta. Askin (madalyonun) bir yüzünde mutluluk varsa diger yüzünde aci vardir; bu yüzden asik olmak isteyenler sonrasindaki aciya da razi olmali... tipki gülü seven kisinin dikeninin eline batma riskini göze almasi gerektigi gibi. saygilar |
|
|||
|
|||
![]() HERCAi-Çelik
Yine gözüm yollarda, neredesin? Gündüzüm gece oldu, kederdeyim Bilemezsin kaç gece "gelir" diye bekledim Gelmeyince derdime, yenileri ekledim Gel yarim ol, sevdalım ol, Sultanım ol, fermanım ol, Dertlerimin dermanı ol, hercai Dolu dolu sevdalar gözlerimde Gönlümde dolanirsin, hep o halinle Uçusuyor saçların, yaralanmıs kalbime Yine sensin tek çare, su zavalli halime *** gel artik bitsin bu hasret... asirlar var ki hayalinle yaniyorum....lütfen gel artik... |
|
|||
|
|||
![]() Keske sevgimize layik insan bulabilsek ve mutly olacagimizi bilsek ayaklarina bile kapanirdik di mi ?
Ama öyle olmuyor iste bilemiyoruz... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() öksüz kaldi forum
|
|
|||
|
|||
![]() Agliyayim mi devrilen yillara
göz yumdum sadece bir kac aniya utanma sikilma benden mecburum yorgunum anlarim halinden yorgunum Yasim kadar ictim sevgiden her sevgi degildir böyle özlenen önce heyecandan sonra yasliliktan titriyor titriyor ellerim... ne olur kizma... genc degilimki sevgilim... bendeniz |
|
|||
|
|||
![]() o kadar az olmasi üzücü...
Bu forum yasiyorsa ikimizin sayesinde yasiyor Rain ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Unutamadim
Ne yapsam zor dayanilmiyor Hicbirsey bu yangini söndürmüyor Kavusmak zor cok uzaktasin Görmesemde canim yanimdasin Unutamadim sevdigim Yoklugun zor geldi bana Alisamadim bir tanem Yine kaldim bir basima |
|
|||
|
|||
![]() Gitme dur desem beni dinlermisin?
Bir sans daha istesem vermezmisin? Yüregin sizlamaz mi, hic canin acimazmi? Yalvarsam bana geri dönmez misin? Bir ben yapamam sensiz Bir ben ölürüm sensiz Böyle gideceksen eger Can evimden vur gitsin |
|
|||
|
|||
![]() Bu zamansiz ayrilik üzerimden gitmiyor
ne zalim kadermis bu, pesimi birakmiyor Yapayalniz, sersefilim, perisanim ben Yapayalniz, sersefilim, caresizim ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah yüregim dagli sevgisiz kaldim aaaaah gözlerim bagli yapayalniz! sersefilim, perisanim ben! Yapayalniz, sersefilim, caresizim ben. SUATIN SARKILARINDAKI MELODI YETER INSANI HÜZÜNLENDIRMEYE. Apayri bir tarzi var, cok romantik ve duygusal bir insan. Duygusal insanlari cok severim. Hasse die Oberflächlichkeit.Tercüme etmek gerekirse; yüzeysel insanlari hic ama hic tutmam. |