| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ama her nedense olamamissin.....
Yahu Usta neden Allah seni sevipte yükseklerde görev vermedi..... Yaaaa Yasar Nuri gibi... Süleyman Ates gibi hiyarlar bunu becerirken.... o sendeki var olan ucsuz bucaksiz bilginle sen bir ikinci Islam Papazi olabilridinde.... acaba ALLAHA seni neden unuttu.... Yani Allah seni neden coooooooook yükseklere yücelmeni neden engelledi..... Bu hususta sana bir Vahyiii indimi aaaa aa aa acaba ????? Yaaaa iste bilenle bilmeyen nasilda ayird oluyur dimi ??? Buda Sünnetullahin sistemidir... demekkii DIN Allah kelimesiyle olmuyor... cünkü bunlar hep birer kelimedir.... analamini anlamadinmi zerre kadar degeri yoktur |
|
|||
![]() Resül senin babanin oglu degilki... senin icin gidip dünya Alemi yakip yiksin.. yada beyninde Kurandaki DINI soksun.....
Sen kendini kandin kurtaracaksin... Resülde kendini kendi kurtardi..... Allaha karsi gelebilridi... o zaman ona göre has bir cezaya carpardilar onu.... mesela Yunus Peygamber gibi..... Veda Hutbesindede ayni seyleri söyledi... kaldiki Kurayn Ayeti acikca söylüyor..... Kabullenemeyen sizlersiniz...... IHR SEID EINFACH OUT |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() nasil ben insaat alaninda uzmansam.. cünkü biz onu okuduk... ayni sekilde Yasar Hoca ve digerlide kendi alanlarinda uzmandirlar.....
Kisacasi bir bilen Prof. Yasar Hocayla bir onun kadar bilemeyen ve yillarini din uzmanligi yolunda harcamayan bir Yusuf bir olamaz...... Ayet var bunu Kurani Kerim söylüyor.... Hic bilenle bilmeyen bir olurmu..... Olmaz ya tabi biri insan biri hayvan.... öyleyse denilen yüz karasindan Bu sonu ise Akifin tabiridir.... Yani artik sende kabullenmelisin.... caren yok... ister begen iter begenme... bu adam senden daha cok uzmandir..... Onun gibi dünyalar kadar uzman var... neden hic bir tanesi onu düpedüz yalancilikla suclayacak yerine.. onunla ortak calisma icerisine giriyorlar...... Artik bu seninkisi kisisel düsmanlik..... o adam senden kac yas daha büyük.. kac kat daha seviyeli ve kac kat daha itibara sahip..... Allah basarili ve gercekci kullarini san söhret ile sereflendirir |
|
|||
![]() Sadece sana Resülün elbiselerini giyinmekle Msülüman olunmuyor dedim..... ama sende onu anlayacak akil yoksa... ben ne yapayim....
Senide Allah öyle yaratmis |
|
|||
![]() Yoksa Resül ikinci bir Kuranmi yazmistirda haberim yok ???
Varmi öyle ikinci bi kitap ??? |
|
|||
![]() iligindenmi ögrendin ????
Yani uzmanlarin yardimi olmadan..... ??? Voll daneben...... Yaaa Usta artik nerv mich mit solchen primitiven Fragen nicht mehr.... Her hususta insanlar uzmanlara ihtiyaci vardir.... Sen onlarin ortak bildirilerine göz at vce onlara uy bari..... Birak kendi kafandan DIN yorumlamayi... dafür bist du nicht Weise genug..... Ben yorumlamiyorum... saaadece en üst seviyedeki insanlarin görüslerinin AKLA en yakin geldigini iyi biliyorum ve o cercevede hayatimi yasiyorum..... Di Frage ist nur.... wer von uns beiden mehr das richtige tut |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Benide sperren etmey ugrasiyorlar, ama hata bulamadiklari icin bir sey yapamiyorlar....
zaten dogrulari söyleyeni 7 köyden kovarmislar |
|
|||
![]() ohne Text
|