Zitat:
Zitat von Virtual_Reality
Kes ordan lan dangalak herif. Kabahat bende mi ne demek istedigimi anlayamiyorsan eder? Sen ve senin gibilerin entel-dantel kiro ingilizcene de, almancana'da türkcene'de be$ degil onbes basarim. Sadakimi versem süalenize yeter- Burda bana dil ögretmeye kalkisma. Ögretmek isteyenler küfür bas vurdular orda yedi sualesine bile yetecek kadar küfür yediler. Adam gibi cevap veriyorsan ver. Bizde yüzeyselik diye bir sey yoktur her sey siyasete malzemedir. Böyle seyler deyip kücümsedigin ve es gectigin seyler örnegin Tessetür, cember sakal, kestane biyiklar, gümüs yüzükler vesaire. Bunlar neyin habercisi biliyormusun? Seriat ordularinin at nallarinin ve ayaklarinin sesler. Bende Asker postalari da söyle duyulacak sekilde yere bir kac kere vursun dedim miydi adim millitariste cikiyor.
Kusmak gelirse eger icimden sen ve senin gibilerinin yüzüne kusardim biyigini tiktigin ...
|
wuff wuuf wuufff
gut gebellt

Aber wie heisst es so schön, bellende hunde..... haben sich die eier geklemmt, oder so in der Art. Böyle seni düsünüyorum, sanki sandalyenin üstüne cikmissin, kafan kipkirmizi, sinirden catlamak üzere ufak bi adam

deli gibi tepiniyorsun...ulen, su yazdiklarimin hic birtanesine cevap vercek kapasitede degilsin galiba...bekliyorum, ama senden hep wuffwuff cikiyor. tamam ingilizcen benimkisine 100 basar, yok almancama bilmemne kadar basar, araban benimkinden hizli, pipin de benimkinden cok daha uzun. Aber was nutzt dir ein 30cm Schwanz, wenn der erste cm. nicht hart wird??? Istersen daha basit dilde söyliyelim, burda allahin magandasi gibi nutuk atacagina, adam gibi konusmasini ve yazmasini ögren, tartismayi ögren, küfür etmeden bi cümle kurmayi ögren...texas mi saniyon sen burayi? kiro miro diye suclamalarda bulunuyorsun sen, herkes aptal, herkes salak, bi senin aklin basinda....bence bi aynaya bak, halinden utan....geveze sey
hadi bakalim....wuff wuff