| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() HUKUK = INSANIN VARLIGINDAN DOLAYI HAK ETTIGI EVRENSEL HAKLAR...... VE SORUMLULUKLAR
|
|
|||
![]() Demokrasi asil Hukugun zamansal yorumudur
KURANDAKI DIN = EVRENSEL HUKUK = INSANIN VARLIGINDAN DOLAYI HAK ETTIGI EVRENSEL HAKLAR...... VE SORUMLULUKLAR Su an buna en yakin gelende Demokrasi anlayisidir.... Tam anlamiyla zaten 100 de 100 asil olan Hukugu yakalamamiz mümkün degildir |
|
|||
![]() Demokrasi asil Hukugun zamansal yorumudur
KURANDAKI DIN = EVRENSEL HUKUK = INSANIN VARLIGINDAN DOLAYI HAK ETTIGI EVRENSEL HAKLAR...... VE SORUMLULUKLAR Su an buna en yakin gelende Demokrasi anlayisidir.... Tam anlamiyla zaten 100 de 100 asil olan Hukugu yakalamamiz mümkün degildir |
|
|||
![]() ediyoruz....
olaya o sekilde bakarsan o zaman dünyada gercek Müslüman bile yok... Ne demisler ??? Kac hakiki Müslüman gördümse hep Makberdedir Müslümanlik bilmem amma galiba göklerdedir |
|
|||
![]() benim dediklerimle senin deiklerin bambaska seyler....
Vallahi ne demke istediginbi anlamis degilim.... Kaldiki benim bir analize ihtiyacim yok... yani beni analiz etmeye ugrasacagina... yazdiklarimda hata bulmaya calissan daha tutarli olacak |
|
|||
![]() sen dalgami geciyorsun be adam.....
Auf Wiedersehen..... ben burda Vorlesung halten etmiyorum |
|
|||
![]() Basbakanlik... mesela Tansu Ciller ve Avrupa devletlerinde bir cok Bakanlik yapan aydin kadinlar.....
Demekki medeniyetle oluyormus bu basarilar.... Camiide karinin basina bez gecirmekle medeniyet olmuyormus |
|
||||
![]() Sivil hukuk üzerine bir mok bilmedigin nasilda ortaya cikmakta.
Demek seni birazcik soru bu hale getirebiliyor, birde evrensel demokrasiden hukuktan bahsediyor, yazik senin gibi insanlara verilen degere, bundan sonra ayaklarin biraz daha düzgün basar insani iliskilerde, insanlari öyle tepeden bakmazsin ucuz irkci, ümmetci, türkcü mahluk. |