| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Laden hirsizida DINIn arkasina siginiyor...
Ikiside serefsiz |
|
|||
![]() bizim annelerimizi essek yaptin yani....
Hic olmazsa biz devletimiz kurulurken ön saflarda yer aldik, Gaziulerimizden al Tr capinda san söhretinden alda al.... Ama sen bunlari anlamazsin..... kaldiki Tr nin bin bir yerinden Rus karilari icin gelenleri unuttun galiba.... Demek sizinkilerde esseklerle yatmiskiii.... taaa Trabzonba kari pesine gelmisler.... Ayip ya sen cok terbiyesizsin |
|
|||
![]() Salak insan hangi dine mensup olursa olsun salaktir...
Cünkü Cahil insanin DINE ihtiyaci yoktur.. ona bir kalasnikof ver damit können die was anfangen... amaaaa mit medeniyet können die nichts anfangen..... Simdi bu lafima karsi sen niye bu kadar yazi yazdin anlamis degilim... simdi sen bunlari hep bu kisa yazimdanmi cikarip yorumladin ??? |
|
|||
![]() yoksa anlamiyormusun okuduklarini....
O zaman sen bir Unide Kiraat dersleri almis olman lagzim.... yani Kuran Arapcasi |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() des Kurans...
Diyanet bile 5 vakit vardir diyor Kurandakiiiiii... vatandaslar kalkipta namazdan vazgecmesinler diye... Ne kadar baslari yerde olursa o kadar iyi olur... cünkü baska bir sey düsünmeye zamanlari kalmaz.... Ben Unide bir cok Arap arkadaslarlada tanistim... Marokkolu... Filistinli... Libyali usw... Onlarda Kuranda 3 vakit oldugunu söylediler... demekki onlarin oarada bu hususta Kuran daha gercekci sekilde okunuyor..... Yani artik bunlari gecelim.... yok efendim 5 imis falan filani..... |