| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Sevindiniz degilmi simdi???
Sevinin sevinin zaten baska sevinecek durumunuz yoktu :-) Dahada sevindiririz. Ama unutmayinki ... Fenerbache UEFA Cup"dan elenirse hem Lig"e asilacak hemde Kupaya ... o zaman acisini sizden cikaracak hehhehehhee Zaten ben size niye kizayimki ... ... ne demislerdi Fanatik reklaminda ? Kaninizda var ... ne var oldugu aciklamalarinizda belli idi ... ... zaten tarihinizede fevkalede iyi uyum gösteriyorsunuz! Isgal kuvvetlerini destekleyenlerin manevi cocuklarindan ne beklenirki??? hehehhehehehehe Hadi hayirlisi :-))) al" |
|
||||
![]() ... tam hakli degilsin!
Cünkü o zamani hatirla ve bana o zamanin durumunu söyle! Yeterince Zaragozalilarin kendileri cok net önceden belirttikleri ... ligde fazla önem vermeyip ... en mühim UEFA Cup"da cok ileri gitmek istedikleri! Daum zaten o yüzden hem bizimkileri hemde medyayi bu yönde uyarmisti! Real Zaragozanin gercek yeri simdiki tabela olmadigina inanmiyormusun yoksa? Simdi maca gelelim ... ... dogrusu bizi yine cok kirdilar! BÖYLE GOL YENILIRMI YANI SIMDI ??? Bizim staddaki bazi SÖZDE taraftar grubu nasil kendisini Fenerbahceli olarak gördügüne kiziyorum ... ... zaten bizim Türkler kafami acaip bozdu ... birisi bir hata yapsin ... artik her ufak seyde üstüne giderler! Nasil seyrettigim kahvede hemen salaklar ona buna küfür etmeye basladi ... stad"da bile kendi oyuncumuza nasil islik calirlar!?! Skandal bu salataliklarin yaptiklar! Artik Antrenör biraksin bence! Hem o sözde taraftarlar hemde Spor Yazarlari yönetsin artik hem takimi hemde kulübü! Iyiki bir Aziz Yildirim otoritesi var! Yoksa ellerinde olsun yine Fenerbahce"yi 2002-2003 sezonundaki gibi darmadagin etmeye calisacaklar. Bosu bosuna bir yenilgi aldik ... ... tamam oynayipda kaybetmek gayet normal! Onlar acikca daha iyiydi deyip, yigidin hakkini verirsin! Ama böyle salak bir golün kurbani olunurmu? Hadi be ... al" |
|
||||
![]() belli!
Zaten orayi "dagitma" planlari bile vardi ... eminim simdi gercekten yönetim o grubu dagitir! Mahmut Hanefiyi de onlar bitirmek istemislerdi! Ama bütün stadyum nasil Selcuk diye bagirdigini duydunuzmu? Tamam gercekten hepimizi bugün Selcuk cileden cikartti! O baska birsey ... ama saha icinde oldugu zaman kendi oyuncusunu isliklamak, yuhalamak HAINLIKTIR! al" |