| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() larda yerini göster.......
Bu senin yorumun.... sen öyle istedigin icin öyle saniyorsun..... Peygamber ise bir insan.... ona inanip inamamak söz konusu degil..... zaten Kuran Cebrail tarafindan verilmis bir Lütüftür.... Bakara 62 Acikca söylüyor..... Artik sen sokmazsin onlari cennete.... tabiki senin gidecegin garatiyse.... Cünkü Müslümanlik Muhammedilik Isevilik... birer kelimedir.... önemli olan senin yaptigin iyilikler ve güzelliklerdir..... Sen bunlari bana degil... git uzmanlara söyle ve anlat... ve onlarin Cehaletini gider..... aban bunu dememn bir sey degistirmez.. ve benim acimdan Kuranin ruhunu kavramamis olamni göterir... kaldiki Kuran gercek Kirap yani EHLI kitap diye incile hitab eder....... ama sen bunleri bilmiyorsunki |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Kurandir esas olan ve DINI iceren.....
Hadisler Kuran disidir... ve Resülden degil... insanlari kontroll etmek isteyenlere aittir... tabiki HZ. Muhammedin ismini kullanarak DINi pisletecekeler..... baska türlü insanlari kontroll edemezlerki.... Kurandir esas olan ve diger Semavi dinlerin kitabidir esas olan ve Allah katindaki dini iceren...... Bence senin hayati yanlisin var... Tek olan DIni parcalasmis... kafana göre Hadis Kuran ve Sünnet Mezheple bir seyler olusturma pesindesin..... Benim kanaatimce bu DIN olamaz.... HZ: Muhammede yeten Kuran herkese fazlasiyla yeter.... aber auch nur dann... wenn der jenige nur ein Mümin sein will |
|
|||
![]() namaz kilyiorum....
Yasakmi... yoksa asli ile öylemi olmasi lagzim..... Bilki ben Arap degilim... simdiden sonra bir DIN uzamnida olacak halim yok... yani benim uzamnlik alanim din degil..... Eeeee simdi ben Kurani anladigim dille okuyp namaz kildimmi... senin anlayisina göre günahmi oluyor ???? Öylese Allah beni niye Türk olarak yarattida benim Arap olami saglamadi ??? |
|
|||
![]() öyle ????
Das ist hier die einzige Frage..... Sen ancak bu sacmalik dediklerini... Bilimle bilgiyle yenebilirsin... tabiiki kaynagin Kuran olmak sartiyla... Das ist es was euch schwer fällt.... AMa sus demekle ben susmam.... onu söyliyeyim yani |
|
|||
![]() yani gercek anlamda senin YSÖ sahtekar oldugunu bu cümleleremi bagliyorsun ????
|