| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Alevilik olsun Sünnilik olsun... bu kavramlar artik eskidi....
Yani hepsi SCHROTT.... insanlik artik orijinalinin pesinde.... O yüzden bu kavramlar zaman gelecek Aussterben edecek..... UND SO SOLLTE ES AUCH EIGENTLICH SEIN |
|
|||
![]() uzaya cikalim.... yahi ya sizlerin böyle kerametleri varmisya.... vundan sonra Uzaya sizler uydularimizi cikaracakmissiniz diye duydum...
Ve oradan tüm insanliga Hurafe dininizi analatacakmissiniz.... Ne oldu sizleri yukariya cikaracak MOTORTLARINIZMI bozuldu....... ??? Ne zaman ucacaksiniz bir bilmek isterim.... cünkü sööööööle rahat rahat ufak teleskopumla sizleri bir seyretmek isterdim..... Alllllaaaaaahhhhh unuttum... yaaa bu teskopuda kafirler yapmis yahu... ben ne yapcagim simdir.... Yahu senin Allahla iliskin benimkinden daha iyidir... yani nede olsa Jandarmasiymissin sen onun bak... benim icin bir kiayak yap... nede olsa Forumda arkadasizmi... aaaa aaa aa a acaba ???? |
|
|||
![]() tayin etti.... sanane Elalemin isinden gücünden...
Sen ancak kendi kicindan sorumlusun ve degerini insanlik verir.... Yani iyi bir insansan iyi yerlere gelirsin... yooookkkk degilsen iste su anki halinle kalirsin... ve kendi kendine Jandarmalik yaparsin....... ben sana MECAZI TALIBAN dememk istiyorum bu hususta |
|
|||
![]() Ama bu artis yine insanligin artis orantisina göredir... yani rakakm olarak artiyor... ama rakam olarakta insanlik artiyor....
Prozentual gesehen bleibt alles beim alten...... So ist es nun mal..... Kaldiki DIN acisindan yasaktir... ama kalkip burada adamin kicini ce seysini baglayacak halimiz yokya.... isteyen istedigini yapmakta hürdür.... Nur derjenige darf die Rechte eines dritten nicht verletzen.... ja dann gibt es poaar auf die Fresse und zwar in Form von Knast.... Pääääähhhhh... unuttum yaaaaa... die meisten von denen sind ja im Knast.... Vallahi zwickmühle yaa |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() gi.... weg damit.... !!!!!
HZ. Muhammed ve arkadaslari neydiseler anlayis acisindan sizler oylar gibi olun.... Kisacasi Muhammedi olun.... alles andere ist IDEOLOGIE....... yani Macht icin tasarlanmis uygulamalar ve HURAFELER...... Ben tümünü red ediyorum...... cünkü Amatörce din yasanmaz...... Alevilik, Sünnilik, Mezhepcilik, Hurafecilik.... bunlarin hepsi AMATÖRCE MÜSLÜMANLIKTIR...... yani DIN beceriksizligidir..... EVET ARKADASLAR DINDE AMATÖRLÜK VARDIR..... Vaybeeeee.... yeni Atatsözü tasarladim... AMATÖRCE DIN..... voll Coool |