| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() 12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 0-1
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 3-1 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 2-1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 2-0 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 2-0 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 1-2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 3-1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 1-1 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 3-0 |
|
|||
![]() Bunu sende biliyorsun ama kabul etmiyorsun!
Guckst du nur besser hin, dann siehst du ![]() |
|
|||
![]() demiyorum ben.
Eski federasyon Besiktasin elinden sampiyonlugu resmen aldi diyen eski üyeler var! Yeni Federasyonda bunu yalanlamiyor. Tam aksine, bizle alakasi yok, baglamaz diyor. Kimi baglayacak pekii? Ne eskiyi, ne yeniyi?! Burda sorun sampiyonluk degil. Acik ara öndeyken geriye düsmekte degil. Spor bu cünkü. Sampiyon olursun, veya olmazsin! Ama rekabeti temiz tutmak lazim. Bir iki hayvanin dedigi degil, sahada daha iyi olanin dedigi olsun! Hak eden kazansin! |
|
|||
![]() sun.
Ben Carew"in yaptigi harekete iyi yapti demiyorum. Siz adami asip kesmek istediniz. Ama ayni hareketi Nobreninde yaptigini kabul etmiyorsunuz. Iste ben bunu anlamiyorum. Wenn es falsch ist, ist es falsch. Wenn nicht, dann eben nicht. Wer die Tat ausführt, ist objektiv gesehen egal. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Ben degilmiyim "gidip gelip"
her zaman "TEMIZ LIG" isteyen !?!?! Her zaman söylerim, biz Sampiyonlugu hakemlerin sayesinde degil, tam tersine, onlara ragmen aldik! Bir gazetede belli zaman önce bir yakistirma vardi! Onda sözde bir Fenerbahce Yöneticisi bu sözler sarfetMIS: "Federasyon yolu Trabzona acti, biz aradan siyrilip ciktik!" Yeterince gecen sezon haksizliga bizde ugradik. Bunu kimse görmek istemiyor. Bende Besiktasa eskiden sempati duyuyordum acikcasi! Ama sizin yönetimin "akrabaliktan" ve "YILDIZ" icin suspus oldugunu hatirladikca hala kafami salliyorum! Besiktas"lilarin Fenerbahce ilen ne alamadiklari veya veremediklerine sasiriyorum dogrusu! Fenerbahce Besiktas"a ne yaptiki bu kadar düsmanlik duyuluyor!?! (simdi deme öyle birsey yok! kanitlari bu forumda yeterince gözüküyor!) Halunke Ulusoysuz birisini koruduysa ... ... o da FORMASINI giyipte bütün Medyaya poz veren ve Foto cektiren bir "Avrupa Sampiyonu" bir Kulüptür! Öbürüsü Halunke Ulusoysuzun Memleket Kulübüdür! AMA YINEDE tekrarlarim Besiktas tek - olasi bir - "Federasyon suikasti" ilen okadar düsmedi! Sende zaten bu olasiligi akilindan gecirmissin: "Burda sorun sampiyonluk degil. Acik ara öndeyken geriye düsmekte degil. Spor bu cünkü. Sampiyon olursun, veya olmazsin!" "Ama rekabeti temiz tutmak lazim. Bir iki hayvanin dedigi degil, sahada daha iyi olanin dedigi olsun! Hak eden kazansin!" 100% HAK VERIYORUM SANA! Ben hicbir haksiz elde edilen Sampiyonluk istemiyorum! Hic bir haksiz puan istemiyorum! Hatta hic bir haksiz gol istemiyorum! Ben bir eski hakem düsüncesiyle Fenerbahce icin konusursam, cogu maclarda Fenerbahce"m o zaman avantajli olacaginin kanitindayim. Sende belliki Besiktas Takimina güveniyorsun... ... o zaman öbürleri düsünsün! Zaten birak Besiktas ve Fenerbahce"nin "magdur" olmasini ... ... asil magdurlar "Anadolu" Kulüpleri oluyor zaten! Ama onlar hala cogunlukta yanlis yapan Federasyon(lar)in pesinde kosuyorlar. Yine tekrarliyim: TEMIZ bir LIG istiyorum! Bir temiz Ligde Besiktas veya hatta 6azelsaray Sampiyon olsa bile ... "HELAL OLSUN !!!" al" |