| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yor, aber wie?!
Kazim: "sen neden hakemligi biraktin bakiym? he?! kendine güvenmedigin icin diimi?! 3 senen daha vardi. Neden avrupada yoksunuz!? Neden dünya sampiyonasinda degildiniz?! ben sizin 40inizida bilirim(hakemleri kast ediyor)!" Ali: "Ne?! Bak Kazim Kanat, Sayin Kazim Kanat, sen beni bu sekilde yargilayamazsin!" Kazim: "bildigim icin söylüyorum! Dürüst olun ve biraktiktan sonrada meslektaslarinizi lekelemeyin!" Ali: "hmm, mhh...ig, mig..." Kazim: "aynen caldigin düdük gibi yaziyorsunuz!" Millet: "alkis, alkis, alkis...." Ist echt geil! ![]() |
|
|||
![]() konusunda....
die denken echt dass alles ne heile welt ist.. gelmis ay gidin hakemleri mhk´ya sikayet edin sorun hallolmus olur diyor.. ey kadin milleti sorun zaten mhk degilmi.. yaaa bu kadinlari ne birakirla bu programlara anlamiyorum.. dinlerken uykum geldi.. böyle hersey güzel hersey iyiymis gibi konusuyorlar |
|
|||
![]() ya siz cok kaba konusuyorsunuz... kazim bey neden bu kadar saldirgansiniz.. reha muhtar pis pis gülüyor.. yaaa bu futbol...heralde kendilerini altin gününde sandilar:-)
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() bagirip cagiriyor, tezahürat yapiyor. Stadyum degil ya orasi. DEppen he echt...
|
|
|||
![]() yemegin tuzu gibi bir durum:-)
zevkli oluyor bence... iyiki su kadinlar konusmuyor daha |
|
|||
![]() konusanlari bi dinleseydin.. allaha bin sükürler olsun bir daha konusmadilar
|