| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kuran ayri Islam ayri oldugu, yani Islam Kuranin bir neyi uygulayis anlayisi oldugu icin, tüm Islam dünyasinda öglen namazi 4 rekattir.....
Yani 4 rekat farzi namaz.... digerleri Sünnetlerini ise Mezhep imamlari kendileri kilsin.... keine Zeit und auch keine Lust dazu |
|
|||
![]() Sen Fetih Suresi 23 üncü Yateini tüm olarakta al.... was ist schon dabei...
Sanki basi dibinimi yalanlayacak.... Yardim edelim ve cehalöetini giderelim... Müfessirlerin üstdalarindan Elmelili Hamdi Beyin Mealine bakalim Fetih Suresi 23- "Allah"ın öteden beri gelen kanunu budur. Allah"ın kanununda asla bir değişiklik bulamazsın." Hey ist noch Geiler geworden... daha cok destekleyici oldu..... yani Tilt Game over |
|
|||
![]() düsünmek varsayimla yola cikmak fazlaca dogru bir olaymi.... ???
Gelemeyecek... o yüzden söyleydi böyleydiye gerek yok.... Sen Kurani Kuranin cercevesinde zamanina göre yorumla ve hayatini yasa.... Olay bu kadar basittir |
|
|||
![]() oldugunu bilirsin....
Hangi tip insanlardan ögrenmeliyiz Seriati ??? Kara Hocalardanmi yoksa ilahiyatcilardanmi ??? Bilki halifelikde bir nevi Papaliktir... yani safsatadir |
|
|||
![]() Seriat nedir nasil olmali
Alooooooooo uzmaniler Seriati kurun ve benim gibi kara cahil insanlara nalatin bakiiiiiiim.... Nasil olacakmis Seriatiniz devletiniz milletiniz dininiz askeriniz slataniz etc...... Bu soruma birza akla yarasir sekilde Kama Abiniz cevapo verdi... daha dogru verme kapasitesi bende yok dedi... Diger safsatacilar LAGA LUGA LAGA LUGA... Immer das selbe..... Yani zerre kadar cözüm üretemediler... yani su an TR yi ellerine versen beceriksizliklerinden anasini bellkerler Fatih, Keiro, Donpepelino abilerimize tekrar soruyorum Sizce bir devlet nasil kurulmali ve yönetilmeli..... UND KOMMT MIR BLOSS NICHT MIT KURAN AN... YANI AL ELINEDE OKU DIYE...... BEN CEVAP VE CÖZÜM BEKLIYORUM..... Cözüm üretemeyen ve durmadan kritize eden insanlara hayatta tahmülüm yok.... O yüzden yuvarlak laf duymak istemiyorum... SOMUT CÖZÜMÜNÜZ NEDIR ????? Yahu be adamlar kurun Su SERIAT devletini... CAHIL KALACAM SIZLERIN YÜZÜNDEN YAW...... hehehehe |
|
|||
![]() Iste din diye bu ve benzeri safsatalari önümüze koyuyorlar.....
Insanlik aydinlandikca bu gibi safsatalara inanmazlar |
|
|||
![]() Devlet bilanlarin dini olamz....
Mesela tüm insanlar TR yi terk etse.... her sey yerinde ya... simdi Türkiye topraklari Müslüamni oldu... ???? naaaaaa wie ist diese Vorstellung... Devlet bu degildir... devlet evrensel degerler üzerine kurulan mekanizmadir... AMA BIR KISININ SAHSI ANLAYISI DEGILDIR.... MECLIS KARARIDIR... Yani kisacasi bensiz sen hic bir sekilde bir Türkiyeyi bafglayici karar alamazsin.... |