| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sen.....
Kuran söylüyor bunu ben degil... ac oku Tefsire bak..... Allah katindaki sistem SÜNNETULLAH..... Adi üzerinde... Kuranin Sünnet anlayisi iste budur..... Dedim ya Kuran disi dini kabul etmem |
|
|||
![]() git Hiristiyan Alemini oyk et... bakalim Allah kelimesi seni kurtaracakmi ?????
Acaba hangi Pasanin üstün beyin zekasiyla Canakkale savasi kazanildi.... Kimin olacak Mustafa Kemal Pasanin..... Allah ise Hiristiyanlarinda Musevilerinde Müslümanlarinda Allahidir....... ve saaaadece söylemekle ne savas kazanilir ne para kazanilir nede cennet kazanilir..... Allah üstün zekasini ve icindeki Allahin enerjisini kesfedip onu disari cikaranlara üstün basari san söhret veriyor..... Yoksa sen gir yola... al eline bir Tüfek ve basla Allah Allah bagirmaya bakalim seni kugelsciher ve Hiristiyan Aleminin üzerine Muzaffer kilarmi.... Hadi sen Allaha inaniyorsun ve Allah kelimesi seni koruyorya..... bir dene istersen... Du bist so was von Geistesbehindert... das tut schon weh bei dir....... |
|
|||
![]() artik bunu anlamayan insan bile degildir.....
Laiklik ise insanlari birbir din anlayisindan koruyan bir mekanizmadir.... Bunu ancak ufku genis insanlar kavrar..... Evet benim gibiler ve bende cok cok daha üst konumda olan devlet ve bilim üstadlari gibi..... belki günün birinde bende onlarin seviyesine azda olsa yaklasma serefine ererim |
|
|||
![]() ona yasaksa sanada yasaktir.....
Cifte standarlik yapiyorsunuz... zaten manevi kalite eksikligide burdan kaynaklaniyor |
|
|||
![]() nki.....
Sünnetullahtir Kurandaki Sünnet kavrami...... Olay bitmistir.... Bana Kuran fazla bile geliyor... her seyini kavramak yillarimi aliyor... kolay degil dini esasiyla kavramak... Ama kalkip Hadis, Rivayet, Hurafe gibi safsatalarla Kuranin dinina cikip yepyeni kendi sahsima uyfgun dinmi yaratayim..... Allah insan i Cehalet ve sapiklikla cezalandirir...... resmen her gün görüyorum.... Ben Muhammediyim ve Kurana bagliyim... alles andere brauche ich nicht... Sana yetmeye bilir... o ayri konu... o üyzden herkesin dini kendinedir diyor Kuran |
|
|||
![]() Handgisi yanlis hangisi dogru sen nerden bileceksin.....
DIN olan saaaaadece Kuranda yazar... gerini kim yazarsa yazsin Resül eli degmedimi DIN DEGILDIR KARDESIM DEGILDIR...... |
|
|||
![]() bir Telefon numarasini verirmisin.....
Anladigima göre sen direkmem yanindan geliyorsun...... |
|
|||
![]() Kuran söylüyor arkadasim Kuran ...... banane senin görüsünden onun görüsünden...
Cennete sizler beni yada baskasini sokacak degilsinizki.... Benim Salih AMelimdir beni kurtaracak olan.... o yüzden siz kendinize bakin |
|
|||
![]() ohne Text
|