| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() galatasaray dortmund´da oynuyor demek, Allah burada cümbüs var
![]() kusura bakmayiniz arkadaslar, cok sevincliyim, bir gs taraftari olarak, kanimda var ne yapayim yani ![]() ![]() peki bu mac ne zaman oynaniyor bakim ![]() ![]() P.s. : danke für die information *sisko cüce* saygilar sheirmaine ![]() |
|
||||
|
||||
![]() insallah kazaniriz
![]() |
|
||||
|
||||
![]() öncelikle selam arkadaslar, az önce Roma seferinden eve geldim. Kisadan söyle bir Roma dan bir kac ani anlatayim.
Sunu söylim eger Romaya gitmemis olanlar icin, Roma gezmek ve tarihi eserleri görmek icin cok güzel bir sehir, görmeye deger yani ama gece hayati sifir ne yazikki, nerdeyse tüm dükkanlar aksam 22.00 den sonra kapali, mactan sonra yemek yemeye zor yer bulduk, nerdeyse tüm romayi gezdik karnimizi doyurmak icib herneyse maca gelelim. Tribün olarak Pragdakine yakin iyidik diyebilirim, daha macin 1 dakikalik özetine bile bakamadim ama duyuduma göre sesimiz baya iyi gelmis. Ankara, Istanbul, Ingiltere, Belcika ve Almanyadan gelen arkadaslarla güzel bir tribün olusturduk Romada. 1 puan aldik, 3 puan almaliydik diye düsünüyorum ama yinede 1 puan iyi bizim icin, büyük ihtimal cikacagiz bu gruptan. benim adamim Sergen yine muhtesemdi, yine tribünde beni mest etti, yok böyle bir futbolcu yaa. Ilhan Mansiz ise cok kötüydü, hep topu bekledi hic mücadeleye girmedi, hicbir önemli macimizda veya derbide daha gol atamadi, oda ayri bir konu. Herneyse simdilik anlatacaklarim bu kadar HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 14. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 14. haftanin maclari : Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor Adanaspor - Samsunspor Diyarbakırspor - Trabzonspor Gaziantepspor - İstanbulspor Elazığspor - Bursaspor Fenerbahçe - Beşiktaş Konyaspor - Ankaragücü Gençlerbirliği - Denizlispor Galatasaray - Malatyaspor herkese bol sans sevgiler, saygilar airdem & ATA |
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 1:2
Adanaspor - Samsunspor 0:2 Diyarbakırspor - Trabzonspor 1:2 Gaziantepspor - İstanbulspor 3:1 Elazığspor - Bursaspor 1:2 Fenerbahçe - Beşiktaş 1:4 Konyaspor - Ankaragücü 1:2 Gençlerbirliği - Denizlispor 3:1 Galatasaray - Malatyaspor 2:1 |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 2-0
Adanaspor - Samsunspor 1-0 Diyarbakırspor - Trabzonspor 1-3 Gaziantepspor - İstanbulspor 4-3 Elazığspor - Bursaspor 2-0 Fenerbahçe - Beşiktaş 0-0 Konyaspor - Ankaragücü 1-1 Gençlerbirliği - Denizlispor 5-3 Galatasaray - Malatyaspor 2-0 |
|
||||
|
||||
![]() Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 1:2
Adanaspor - Samsunspor 0:2 Diyarbakırspor - Trabzonspor 1:0 Gaziantepspor - İstanbulspor 2:0 Elazığspor - Bursaspor 1:1 Fenerbahçe - Beşiktaş 0:1 Konyaspor - Ankaragücü 1:2 Gençlerbirliği - Denizlispor 2:0 Galatasaray - Malatyaspor 1:1 |