| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() onan inanma numarasi yapan Huiristiyanlar yada Yahudilerden degil.....
Kuranda Müslümana esit degildir bunu artik anla...... LKuran Ehli Kitapo diyor... yani dogru bilir kitap...... Ama Müslüman Hiristiyan ve Musevi ayri ayri kavramlar..... Iste sizlerin ana temel sorunu kavramsizliktir.... Kavramlariniz oyk.... yani temel unsursuz olaya bakiyorsunuz... Das führt unweigerlich zu solchen Missdeutungen des Kurans |
|
|||
![]() das kann keiner Wissen.... auch ich weiss nicht wie die anderen denken... da ich kein Hellseher bin....
Ben sadece yazilan yazilar cercevesinde bir kisi hakkiinda yorum yapmak isterim..... Dedim ya.... persönlich olmadan kimse bir sey yazamiyor....bu Türklügün Genetiginde olan bir defektir...... Genetigimizde var bu gibi yan cizmalar... En azindan sen denesene yaw.... birak beni... benimle kimsenin bir isi yok ve olmazda..... burasi din Forumu..... Soru sorduk... ricada bulunduk kavramlardaki düsüncelerinizi yazin diye..... Ich will keine predigten hören nur antworten.... Fragen über Fragen... baska bir sey yok... yok sen söylesin böylesin.. LAGA LUGA... baska hic bir sey yok.... Aslinda sorular cokta basit..... herkes kendi sahsi DIN, SÜNNET ve diger kavramlarini yazsin dedim.... En azindan sen dene 1.) DIN NEDIR ? 2.) KURAN NEDIR ? 3.) SÜNNET NEDIR ? 4.) MEZHEP NEDIR ? 5.) HADIS NEDIR ? 6.) DEMOKRASI NEDIR ? 7.) DIN KIMLER ICINDIR ? 8.) RIVAYET NEDIR ? 9.) LAIKLIK NEDIR ? 10.)PUT NEDIR ? 11.)HEYKEL NEDIR ? 12.)HEYKEL PUT ILE SEITSE NEDEN AYRI AYRI KELIMELER ÜRETILMIS ? |
|
||||
![]() burada sonucta dusuncelerini yaziyorsun... mit einem gesunden Menschenverstand kann man Dich leicht einschätzen.. konu sen degilsin? evet sen degilsin.. konu din.. ama din konusundaki fikir ureten "Sen´i " begenmeyenler tabi laga luga yapar.. gaaaaaaaaaaaanz einfach.. das ist kein Defekt... ne mutlu Turkum diyene.. Turkun genetik defekti olmazzzzzzzzzzz!
![]() neyse.. ben karismiyorum... mein Beitrag sollte nur so viel sein!!!!!!!!!! |
|
|||
![]() yapiyorsun... ben Günahlkardir demedim....
Her insanin ruhunda kötülük ve Allaha asilik vardir dedim...... Din ile bu gibi düsünceler tedavi olunur ve ayni zamandada insanin ruhunda yatan güzellikler meydana cikarilir ve bu iyilik Salih AMeller diger kötülükleri örter..... Iki tane cocuk düsün ikiside ayni... birisi Talibanlarin elinde büyüyor... digeri ise bir Resülün yada Bir Din Aliminin elinde büyüyor........ Acaba bu cocuklar nasil gelisir serpilir ????? Hör bitte auf mir Wöter in den Mund zu legen..... benim dememis olduklarimi, demis gibi yapiyorsun... oysa her zaman ve her yerde ayni seyleri söylerim ve söylediklerimide iyi hatirlarim..... Senin burada yanlisin var.... Insanin fitratinda hem kötülük hemde iyilik yatar.... die Frage ist welche der beiden am Ende die Oberhand bekommt....... ist iyiliklerin kazanmasi icin DINDE orijinaline girebilmek lagzim.... yoksa din adina dayak yine milyonlarca kadin var... niye Kuranda yaziyormus... ben göremdim ayri konu... Cehennemlik olayida baska bir konu...... sen yazdiklarimi hic anlamamissinki zaten.... Her insanlik Cehennem serüveninden gececek.... Cehennem saaadece Ates degilki.... Islahat yeridir...... Resüllerin bile Günahlari vardir... Allaha karsi gelenleride vardir... mesela Resül Yunus..... Allah derhal onu cezalandirdi... Unutmaki bizim insan beyniyle anlayisimiza göre, Günahsiz tek Allahtir.... O yüzden tüm insanlik Cehennem serüveninden gececektir... jeder einzelner... ebdei cehennem yoktur... Bu Allahin sifatlarina ve Kuranin ruhuna aykiridir... cok uzun süre azap var... ama ebedi degil.... bu yanlis HULUD kelimesini yanlis tercümeden kaynaklaniyor... cok uzun zamandir onun asil anlami..... Ama bunlari 40 sefer yazdim ve dedim.... Es macht echt keinen Spaß merh mich immer zu widerholen.... Milyon seferde sorsan ayni seyleri aninda derim... |
|
||||
![]() Din.. kalbinin temizligi ve guzelligidir.. benim icin her zaman once insanin iyi niyeti , kalbi gelir.. guzel ve temiz kalp ile ozunde bir insan olur.. daima guzellikler icin var olmaya calisirsin.. Der Rest ergibt sich von alleine, wenn ein Wille da ist..
|
|
|||
![]() ohne Text
|