Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.01.2005, 17:52
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard PETKOV kam ablösefrei..

das wurde auch so an allen ämtern weiter gegeben.
Alt 05.01.2005, 17:54
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard istanbulspor ne zaman büyük takimdida

her maci kazancak ?
Istanbulspor eglence treni gibi..
bi yukari cikar bi asaga ener..
bu senede ayni,,,kendi evinde rizeden 3 yer,,,trabzondan puan yürütür...
bize üc atar,,sonraki maclarda kümeye düsmemesi icin oynar..
zaten o gün istanbulspor yenmedi bjk"i,,,tek Bolic yendi..
Bu sene Genclerbirligi-gs macindada gördük bunu,,,tek bi Bolic oynadi Genclerde..

ortada tek olarak ap acik ortada olan su"dur :
100süz"ler söyleyip 100süz kalmaniz.
Alt 05.01.2005, 17:57
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard temiz lig = küfürsüz lig

bunda neyi anlamadin sen ?

ispanya lig dünyanin bir numarali lig dir..
herkese örnek yani
Alt 05.01.2005, 18:00
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard insallah böyle kalir

ama zanetmiyorum..
Alt 05.01.2005, 18:02
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard temiz lig benim icin..

saibesiz...küfürsüz... bir ligdir...

wo alles dem zufall überlassen wird..und nicht durch *außen stehnde mächte* beeinflusst wird.
Alt 05.01.2005, 18:02
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard bencede...

cünkü daha cok olacak galibiyet yüzdesi hehe
Alt 05.01.2005, 18:12
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard du meinst ts :)

genau das mein ich auch..
allein müsst ihr durch,nicht mit mama"s fläschchen
Alt 05.01.2005, 18:24
airdem

Standard Ben BJKyi ayirmadim önceki yazimda!

Türkiye"yi kontrol ettigi Metin-Ali-Feyyaz dönemlerinde bile birsey yapamadilar Avrupada.

Leeds United"i de unutmadim. Ama su bir gercek ki Fenerbahce"nin tarihindeki en iyi takimi 2000li yillarda CLde 6 gol yiyor ve hala baska takimlarin basarilarini görmemezlikten geliyorsa, rüya görüyordur.

Besiktas son 3 senede hangi takima karsi mal oldu?

Evet elendik ama mal olarak degil, kafa tutarak!
Alt 05.01.2005, 18:37
airdem

Standard Türkiye Kupası maçları 23 Ocak"ta

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Ankara"da yapılan Kulüpler Birliği"nin toplantısının ardından, Güneydoğu Asya"daki depremzedeler yararına İstanbul"da bir maç yapacaklarını söyledi. Cavcav, Türkiye Kupası maçlarının 23 Ocak"ta oynanacağını, gelecek sezon için Rezerv Lig"in de programa alınacağını söyledi.
Alt 05.01.2005, 18:38
airdem

Standard Top gol olunca sinyal verecek :)

İngiltere Premier Ligi’nde oynanan ve 0-0 sona eren Manchester United-Tottenham maçı Ada’yı karıştırdı. M.United kalecisi Roy Carroll"un kale çizgisinin yaklaşık bir metre içerisinden çıkardığı pozisyonda hakemin oyunu devam ettirmesi büyük tartışmaya neden oldu. Şimdi gol çizgisini geçtiğinde sinyal veren top gündemde.

Tribünlerin gol sevinciyle ayağa kalktığı Old Trafford’taki maçta, hakem Mark Clattenburg’un oyunu devam ettirmesi Tottenhamlı oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Olaya tepki gösteren Tottenhamlı futbolcuların itirazları sonucu değiştirmeyince maç 0-0 berabere sonuçlandı.

İNGİLİZ BASINI: TOP ÇİZGİYİ GEÇTİ

Olaya geniş yer ayıran İngiliz gazeteleri, Mendes’in şutunun kale çizgisinin içerisinde olduğu görüşünde birleşti. Daily Mail gazetesi, topun kale çizgisi içerisinde kaleci Carrol tarafından kurtarıldığı anı gösteren bir fotoğraf yayınlayarak, hakemin büyük bir hata yaptığını yazdı. Benzer bir resmi sayfalarına taşıyan The Sun gazetesi ise “Kandırıldık, Carrol çizgi dansı yaptı” başlığını kullandı.

İngiltere’nin saygın gazetelerinden The Guardian, “Hakemin büyük hatası Manchester’i kurtardı” başlığını kullanarak Manchester-Tottenham maçını İngiltere futbol tarihinde hafızalardan silinmeyecek bir maç olarak tanımladı. The Times gazetesi ise, yaşanılan bu tartışmalı pozisyonun, futbolda kullanılan teknolojinin değişmesine ön ayak olabileceğine dikkat çekti.

Old Trafford’dan canlı yayın yapan Sky televizyonu ise tartışmalı anı izleyicilerine “Gol” olarak duyurdu. Hakemin golü saymaması karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen eski futbolculardan Quinn, olayı “22 yıllık futbol hayatımda gördüğüm en büyük hata” şeklinde yorumladı.

TEKNOLOJİNİN ACİZLİĞİ

Yan hakemin, kaleci Carrol tarafından kale çizgisinin yaklaşık bir metre içerisinde kurtarılan golü görememesi, futbolda kullanılan teknolojinin yetersiz olduğu yönündeki tartışmaları da beraberinde getirdi. İngiltere’deki futbol adamları, kale içlerine, tartışmalı pozisyonların tekrar izlenmesine imkan veren yeni bir kamera sistemi kurulması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Tottenham Teknik Direktörü Martin Jol, “Topun birkaç santimetre içeride olup olmadığını tartışmıyorum. Top kale çizgisinin bir metre içersindeydi. Golümüzü vermedikleri için hakemleri de suçlamıyorum. Herkes hata yapabilir. Üzücü olan, dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip olmamıza rağmen futbolda hala bu tarz tartışmalar yapmak zorunda kalmamız” şeklinde konuştu.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson ise tartışmalı pozisyonun gol olup olmadığı konusunda yorum yapmazken, olayı teknolojinin yetersizliği olarak değerlendirdi.

GOL SİNYALİ VEREN FUTBOL TOPU

Öte yandan Daily Mail gazetesi, Adidas’ın, golü haber veren yeni bir top geliştirdiğini ve bu yeni icadı 26 Şubat’ta IFAB’a sunacağını kaydetti. Bunu göre, yeni geliştirilen futbol topu, içersine yerleştirilen mikroçip sayesinde, çizgiyi geçtiği anda sinyal vermeye başlayacak.

Kaynak: hürriyet

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~520001,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~520001,00.asp</a>
Antwort