| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ZITAT ENIS : "3 tanesine benden cevap zaten benden baskasi yine bunlari cevaplamayacak yine üzerine cullanacaklar... bence Oezsu bunlari cevaplar, ama ne yazikki yeterince Foruma katiliyor... hakta vermiyor degilim... Foumda din tartismasi yerine Hurafe tartismasi yapiliyor..."
SEN HEM BUNU YAZ HEMDE BIRZDEN YANIT BEKLE ! SEN KIMSIN OEZSU KIM BEN KIMIM VEYA BASKASI KIM !!! YAHU KERIO DOGRU YAZMIS ! BU KAVRAMLARIN ICERIGINI BIZIM MANTIGIMIZ YADA BILGIMIZ YANSITMAZ AHMAK ADAM !!! BU KAVRAMLARI KURAN VE HADISLER ZATEN DOLDURMUS ! BIZE ITAAT ETMEK DÜSER BIR MÜMIN OLARAK !!!! ENIS COK SEYI SENLE TARTISMAYA SOHBET ETMEYE HAZIRIM AMA BU KAVRAMLARI DEGIL ! ALIRSIN ELINE SAMIL ISLAM ANSIKLOPEDISINI (AHMET HULUSIYI DEGIL) VE BU KAVRAMLARI OKURSUN ! YAHU SENI BIRISI YINE GAZA GETIRDI (roman) ALIM MALIM OLACAKSIN DIYE SENDE HAYYYDAAAA BASIMIZA PEYGAMBER KESILDIN MAZALLAH :-) NEYSE MÜSTERIM GELDI SONRA DEVAM :-) |
|
||||
![]() Ich suche nach einem türkischen Mädchen was ich am 08.04.05 und 09.04.05 in Frankfurt auf einer türkischen Hochzeit gesehen habe. Sie hatte einen Anhänger mit dem Buchstaben L. Sie hat noch eine Schwester und glaube ich noch einen kleinen Bruder. Soviel ich weiss kommt sie aus Frankfurt Sossenheim. Ich würde mich auf jede Antwort freuen was mich zu Ihr näher bringt. Wenn Ihr mir weiterhelfen könnt mailt mir unter Ayisigim@web.de
|
|
|||
![]() AMA BURASI DIN FORUMU YAAA
NE DANGALAKA ADAMSIN YAAA!!! KONTAKTBÖRSEMI YAZIYOR BURANIN BASLIGINDA !!!!!!! |
|
|||
![]() baska hic bir sey yok....
Sayfayi safsata ile dolduracagina... Kendi anlayisini yazsaydin olmazmiydi.... Yazamiyorsunuzki, ücnkü yokki...... Ondan sonra söylesin böylesin..... yahu size ne ben nasilsam....... Sizler biliyorsaniz sorduklarimin karsiligini yazin..... Bilmioyrsaniz Klappe halten...... ama onu bile becemiyorsunuz... Sana harcayacak bos zamanim yok |
|
|||
![]() Kurandaki Sünnet kavrami nedir ????
Ben sana überliefeunglari sormadim... Überlieferunglarin hepsi senin olsun.... Burada biz dinden bahsediyoruz... Alinin Velinin Überlieferunglarindan degil.... |
|
|||
![]() sana ne oluyorda inkar ediyorsun... banane yahu... istedigine inan.....
Ben arastridim Kuran senin gibi degil... farkli söylüyor... Bkara 62, Maide 69, Ali-Imran 113-115 okusan iyi olur.... ama yineda onu kabul etmezsiniz..... Din acisindan bir seyler yazacaksan yaz... eger persönlich olacaksan, dann schreib am besten gar nichts...... Sen bizlerin üzerine Vekil degilsin... DIn acisindan kendi görüsünüp belirt yeter |
|
|||
![]() ich finde mein verständniss von Seriat ist besser wie eure..... o yüzden neden benim Seriat anlayisimi baullenemiyorsunuz din ve devlet kanunlari olarak ?????? heeeeee
Bende Müslümanim...... ne oldu... essekten düsmüse döndünüz bir an..... Demekki kisisel din anlyisi herkesin kendinedir..... Yatin kalkin tatürke dua edinki, sizleri ben ve benbim gibilerin din anlayisindan korudu..... |