| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() /me Vaybee Fußball spiel am sammstag in 2 wochen also genauer termien ist am 06.12.03 uhrzeit noch nicht festgestellt !!! ALSO wer lust hat soll sich bitte bei mir im gb eintragen !!! dabei sind schon: corvi DjMaho leckaschmecka bolulu eebbrruu delikan82 50pepporoni xSelviboylumx guelbike 2fast2firlama und meine wenigkeit ( 81Senveben81 )
![]() |
|
||||
|
||||
![]() /me Vaybee Fußball spiel am sammstag in 2 wochen also genauer termien ist am 06.12.03 uhrzeit noch nicht festgestellt !!! ALSO wer lust hat soll sich bitte bei mir im gb eintragen !!! dabei sind schon: corvi DjMaho leckaschmecka bolulu eebbrruu delikan82 50pepporoni xSelviboylumx guelbike 2fast2firlama und meine wenigkeit ( 81Senveben81 )
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Yönetim, Daum"a, “Beþiktaþ maçýnda sürpriz yapma” uyarýsýnda bulundu.
Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() istiyorlar?
![]() Aber wieso?? ![]() Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() selam
![]() dün bende bjk ile laz´in macina baktim ... ![]() ikinci yarinda yogun ataklar bizim kale tarafindaydi... hele o Ilhan Mansiz o güzel golü kacirmasi var ya, gel de simdi deli olma... bu kadar ücüncü sinif oynayamazlar ya, iyice kendilerini dagittilar.... eger böyle devam ederse, oynayacaklari futbol, yani güzel bir acidan bakamiyor bjk icin ![]() saygilarimla sheirmaine |
|
||||
|
||||
![]() Tek türkiye´de yasanilmiyor bu dehsetler, dünya´nin her bir yerinde... yani türkler bilmiyorum hangi macti, tan hatirlamiyorum ama, almanya´ya geldiginde *aldi* torbalari falan göstermesi almanlarin dogal degilmi bize karsi, yani bu soytariliklar basklarinin yaptiklari kabülleniyor, ama sakin türkler birsey yaptiginda tefe caliniyor degilmi, sence dogru degilmi....
Ayni sey dünya kupalarinda en büyük takimlarin basina da geldi, fransa, hollanda, italya,..... bunlarin cogu örnekleri var.... sizler mezara kadar götürmezsiniz, pazara kadardir isiniz, yani bir yenildilermi bitiyormu isleri yani millilerimizin...????? daha güzel bol muhaffikiyetli günlermizde elbet birgün gelecek, onun icin iyi ve kötü günümüzde birbirimize destek olmaliyiz.... ![]() saygilarimla sheirmaine |
|
||||
|
||||
![]() Dortmund´a oynarlarda sokaklara dökülürüz yine besiktasli olmasam bile, yine büyük bir türk takimi oynuyor...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() uefaya hep kizdik küfür etdik...ama maclari almanyaya alinca, bir yandanda seviriniz yani....
cimbom ve besiktas....dortmund veya schalke demis...yani....NRW oynuyorlar..bayraklarimi cikardim dolabdan...maca hazirlaniyorum ben arkadaslar ![]() ultralyon |