| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() also nix mit erfunden oder so....
Hatta Allaha inanan insan yeryüzünden hic eksilmediki..... herkes bir sekilde Allaha inaniyor..... Inanmayan yokki.... cünkü Allaha veya benzeri beyindeki Ilaha inanmayan insan olamaz, insanoglu Allaha inanciyla, yani Genetik olarak Allaha inanir |
|
|||
![]() sikiysa git devletin zirvesindekilere bunlari de... ve deki ben sizden daha akilliyim daha kaliteli beyine sahibim..... Almanyada süper beyinler gelistirdim.... kafir dedigim adamin parasini pulunu almasini bildim....
Ve derhal devleti bana devredin..... Bakarsin Basbakanimiz olusun iyi olmazmi ??? Bir dene istersen... denemesi bedava |
|
|||
![]() seninki olmaya bilir... aber das interessiert uns auch recht wenig
|
|
|||
![]() büyügü demektir....
Zamaninin en büyük Futbolcusu Tanju Colakti... tanimayan yokki..... Büyüklük sadece Politikayla olmazki.... Oktay Sinanoglu Süleyman Ates bunlarda kendi branjlarinda Türkiyenin en büyükleri..... Amam bunlari senin anlaman mümkün degil... cünkü senin gibi olmasini istiyorsun dünyanin.... Das geht nicht..... ister kavra ister kavrama... kein problem für die Welt... die dreht sich mit oder ohne dich weiter... somit bist du entbehrlich |
|
|||
![]() Ruha muhalefet gerilik, akla muhalefet delilik, nefse muhalefet ise veliliktir.
anlayan anlar |
|
||||
![]() ki, ben orda kalim
türkiyeyi politikacilar yönetmiyor kocum, askerler yönetiyor.. sende kenan evren hayraniydin demi muahahaha bir de kalkip bize demokrasi ve áydinlik dersi verirsin türkiye adam olsa simdiye kadar beyinsiz cuntaci evreni coktan yargilardi |