| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Selam yüce milletim
Selam ebedi yurdum Selam sanli bayragim Selam kahraman ordum Bin yasasin milletim Bin yasasin devletim 82"nci yilina erdi Cumhuriyettim Yükseldi Türk Milleti ATATÜRK"ÜM Seninle Armagan biraktigin O EN BÜYÜK ESERINLE Günes gibi parliyor Yurdumda hürriyet Basimiza bir tacdir Kurdugugn cumhuriyet Bin yasasin milletim Bin yasasin devletim 82"nci yilina erdi Cumhuriyettim Yükseldi Türk Milleti ATATÜRK"ÜM Seninle Armagan biraktigin O EN BÜYÜK ESERINLE Seni sonsuza kadar minnetle anacagiz Senin eserlerini her an yasataciz Bin yasasin milletim Bin yasasin devletim 82"nci yilina erdi Cumhuriyettim Yükseldi Türk Milleti ATATÜRK"ÜM Seninle Armagan biraktigin O EN BÜYÜK ESERINLE Siirlere artik siirler ile marslara da marslar ile cevap verecegim. Cihad ediyorum bu softa-meczup guruh ile ;-)) |
|
|||
![]() Beni niye karistiriyorsun araya yine?
![]() Ben ne iddia ettim..???Ancak ne bilmke istedhgini ögrenebilirsem, yazabilrim ![]() Eger Sefaat konusu ise, zaten islami su an Resulün Sefaati ile yasiyorsun.. ben göc ettiken sonra senin elinden tutup gecirecek diye bi sey iddia ettigimi hic zannetmiyorum?! Soruyu biraz ac lütfen.. |
|
|||
![]() olay Sefaat olayi... eski bir sohbetimizde, sen bazi Alimlerin yada Resulün Sefaat edebilecegini yazmistin... cok ock iyi hatirliyorum.... ama bayagi zaman oldu...
Simdi Sefaat =Birinin sucunu bagislamasi icin araya girmektir...... yani Resül olsun diger din uzamnlari yada HZ. Isa olsun... onlarin araciligiyla Allahi atlatmak yada bizlerin günahlarini affetmesi icin yalvarmasi falan filan.... Yani olayi gayet iyi anlattim galiba.... Iste Sünnetullan sisteminde baskasinin yerine Sefaat etme olayi yok.... yani kimse kimse icin Sefaat edemez... yok böyle bir kavram.. Kaldiki... Bakara 48, 254 Zümer 44 o kadar net bir sekilde tüm Sefaat Allahindir diyor.... Ben senden o önceden yaptigin aciklamanin Kuranda yada baska bir kitapta yerini rica edecegim... cünkü tüm Islam Alemi bu Hurafeyle yatipo kalkiyor... yani Hz. Muhammed olar icin Sefaat edecekmis... Umarim bu sefer anlatabildim olayi.. Selamlar, Sevgiler ENis |
|
|||
![]() Seriat ariyotrsan.. en iyi Seriat sistemi benim Seriat sistemimdir....
Her ikisini bir arada yasiyorsun daha ne istiyorsunki... kendini sansli saymalisin |
|
|||
![]() gerisi kendiliginden gelir
|
|
|||
![]() Demokrasi, din anlayisi usw.. yavas yavas oturan unsurlardir...
Von heute auf Morgen kann man nur Teröristen züchten mehr aber auch nicht |
|
||||
![]() 16. Cumhuriyetin en feci, en kötü olması
Küfür hadaretinden çıkıp gelmiş olması İslam’a düşman iken, İslam’dan görünmesi Manada kafir, sözde Müslüman oldu Cumhuriyet 17. Cumhuriyetin aslı çoğulcu demokrasi İslam’dan değildir normali ve sosyalisti Bütün insanlığa zulümdür bunların hepsi Müslümanlara bir zulüm oldu Cumhuriyet. 18. Demokrasiyi ve onu getirenleri Tanır ve bilirsek, onu kabul edenleri İslam alemine getirilme nedenleri Bilinince tanınır şu Dinsiz Cumhuriyet. 19. Demokrasi fasit, onu getiren faşist Onu kabul eden Demokrat Kapitalist Onu getirmekteki asıl amaç sosyalist Müslümanları sosyalist yaptı Cumhuriyet. 20. Bunu çok iyi bilmeli dünya insanları ! İslam’dan Küfre döndürmek tüm Müslümanları Bu bahane ile öldürmek inananları Milyonlarca Müslüman öldürdü Cumhuriyet. 21. Avrupalı bir takım kafir Kapitalistler İslam’ı yok etmek isteyen Kafir İngilizler İngiliz uşağı, Türkiyeli dinsiz ateistler Tarafından Müslüman’a geldi Cumhuriyet. 22. Bu konunun asıl, ana temel meselesi Müslümanlara getirenlerin derdi davası Müslümanlardan Hilafetin kaldırılması Bunun için Müslümanlara geldi Cumhuriyet. 23. Gelmeseydi Cumhuriyet gitmezdi Hilafet Olsaydı Hilafet, uygulanırdı Şeriat Uygulansaydı Şeriat esir olmazdı ümmet İslam ümmetini esir etti Cumhuriyet. 24. Düşmanların emeli Hilafeti kaldırmak Tüm Hilafetçi Müslümanları öldürmek Bütün Darul İslam’ı, Darul Küfre döndürmek Darul İslam’ı Küfre döndürdü Cumhuriyet. 25. Cumhuriyetin Müslümanlara gelmesi Üç beş satılmış ayyaşın ihtirası Mutlu azınlığın gayri meşru zevki sefası Mutlu azınlık zevkine geldi Cumhuriyet. 26. İngiliz uşağı mutlu azınlık denenlerin Şu babası, dedesi belirsiz olanların İslam şeriatı dışı bir hayat sürenlerin Sığınağı, dayanağı oldu Cumhuriyet. 27. Avrupa uşağı, kan emici derin devlet Amaçları zevki sefa gayri meşru lezzet İçtiler, kustular, ettiler her şeyi berbat Tüm pisliklerin mekanı oldu Cumhuriyet 28. Şu satılmış uşak, mutlu azınlık, zinde güçler Bütün kutsal değerleri yok etti O, piçler Hakikatte onlar en adi değersiz Hiçler Sebebi illet, Derin Devlet oldu Cumhuriyet 29. Emelleri, gayri meşru zevkleri sürdürmek Devlette şeriat isteyenleri öldürmek İslam yönetimi Küfür yönetime döndürmek Gayri İslam bir yönetim oldu Cumhuriyet. 30. Amaç: maddi menfaat, gayri meşru lezzet Dinsiz Kemalist ordu kapitalist devlet Fasit, terörist emniyet zorbacı bir kuvvet Kemalist ordu emrinde oldu Cumhuriyet. |