| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() teröristlerde yedigi kaba pisledikleri icin anca fare gibi kiyida kösede saklanmaya mahkum, dullara da gelince onlara koca anca karaborsada bulunur
kalbimin dim dimi iyi ki varsin seni 1000 ordu dolusu erkege degismem Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bende seni Nurum..)))) dogru ama...bir i$e yaradiklari yok...bir terör zanlilaraina care bulmadi birde vaybee nin dul kadinlarina koca bulamadi... |
|
|||
|
|||
![]() Allahım bitmesin, bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun ne olur uyandırma ...
|
|
||||
|
||||
![]() ulaa, noli la size
|
|
||||
|
||||
![]() Hatırla!
İlk adımın, iLK acelen, sevincin, öfken, hüznün, hırsın, üç doğrun bir yanlışın, omzunda ağladığın, omuzlarda ağlattığın, beklediğin, beklettiğin, sustuğun, hiç susmadığın, bazen canın, bazen can düşmanın... |
|
|||
|
|||
![]() "Edep, aklin tercümanidir. Insan edebi kadar akilli, akli kadar serefli. Serefi kadar kiymetlidir."
Ben senin ne oldugunu bilseydim sana degil gönlümü, Allahin selamini bile vermezdim, seni gavur artigi, serefsiz ankara cingenesi |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
oysa ne çok geçmiş var, ne çok zaman ne çok gelecek, ne az zaman. |
|
|||
|
|||
![]() Ben o yare dağlar kadar güvendim, güvendiğim dağlar elime geldi.
Ölem ben ölem ben, kurban olam ağzındaki dile ben. Yüce dağlar size var mı zararım? Yar yitirdim uğrun uğrun ararım. Ben o yari her gelenden sorarım, güvendiğim dağlar elime geldi. https://www.youtube.com/watch?v=iI8BxoOTeoY |
|
|||
|
|||
![]() Asiklarin icindeki yanginlari, savaslari, acilari, ölümleri bilemezsiniz.
Anlamaya calisin, yardim edin, dinleyin ama asla yargilamayin ... O asigin gectigi yollari bilmeden onun yolunu kinamayin. Ya yardimci olun yada uzak olun. ASIK olmak bunlari gerektirir, toz olan gönülleri bir de duman etmeyin ... |
|
|||
|
|||
![]() Ben birinin hicbir seyiyim, en cok da bu koyuyor. Ortak tek bir fotografimiz bile yok.
Bugünlerde ben adsiz bir özlemim, yagmur yemis bir deniz gibiyim ... |