| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() sünnetullah var veya yok deyen oldumu bilemiyorum, ama peygamberin dediklerini yapmanin yanlis oldugunda direnen bazi bilgisiz cahil insanlar var. sünnete uymanin yanlis oldugunu söyleyip kurandaki bazi ayetleri inkar eder hale geliyor gibiler. acsin okusunlar.. yol yakinken gercekleri görüp kuran ve sünnetin ayrilmaz oldugunu anlasinlar ;O)
|
|
||||
![]() dua ediyorsun galiba, ümiti Ondan kesmek büyük günahlardan biri, O seni sevmese, sabirli, merhametli olmasa sana neler olurdu, neler???
Sonra ondan sabah, aksam ne istiyorsun, seninkisi kabul olmayinca, ins`Allah benimkisi senin icin kabul olur... Merak etdim, yaz benim GB me, utanma-))) Biz nasil konusmasini, yazmasini ögreniyorsak, dua etmesinide ögrenmen lazimsin... Bende 27 seneden sonra en mühüm dualarim kabul oldu-))) Sen ama böyle devam edersen, Allah seni korusun, yakinda kendine zülüm edip belani bulursun,.. yazik olur..., senin gicik yazilarina alistim. Sevgiyle saygilarim senin üzerine |
|
||||
![]() Bu kavram ile bagli Ruhi Nurani ne demektir?
--- Bu ara gecende TV da, bir müslümanin hristiyan"a af attigini duydum: "sizin rabbiniz üctür, üc isme sahiptir, nasil rabbiniz vardir" .... Tze, ya Allah"in isimleri? Bazi sahislara konusma degil düsünme yasagi koyulmali... --- Aptalliga hic tahamülüm yok ! |
|
||||
![]() "Son sözü La ilahe illallah olan kimse Cennet"e girer"
Ya onca seneki günahlarimiz? Cehennemde günahlarimizin bedelini ödedikten sonra, hepimizin sonu cennet mi? Qur"an da ki hangi sure bu konuya ayehlere yaklasiyor? --- Bi ara bu konuydu burda herhalde, sonucu takip edemedim, kisa özet verilse bile sevinirim... |
|
|||
![]() ohne Text
|